Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem głupia!

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ostatni okres miałam w styczniu, z czterech testów wychodziło, że jestem z ciąży, miałam objawy takie jak ból piersi, który był naprawdę dokuczliwy, byłam mega spiąca, miałam nudności. Dostałam zapalenia pęcherza moczowego i silnych boli, które przerodziły się w mocne krwawienie. Chyba poroniłam, bo wypadło coś ze mnie, coś dużego (większe niż normalne skrzepy jak przy okresie). Nie byłam u lekarza potwierdzić ciąży bo zwyczajnie nie zdążyłam, bo przyszło to krwawienie, ale jestem pewna ze byłam z ciąży. Teraz nie krwawie ale wszystkie objawy minęły, pęcherz lecze nadal i pojawił się jakiś dyskomfort przy współżyciu i lekkie plamienie po stosunku. boję się iść do lekarza :(

Gość gość
No jesteś ale co w związku z tym? Mamy cię tu zbadać online?

Gość gość
tak jesteś głupia.

Gość gość
Szkoda że kiedy miałaś krwawienie nie zrobiłaś sobie badan beta hcg. Nie wiem ile już upłynęło od twojego krwawienia, ale u mnie po 1.5 tyg od zaprzestania krwawienia beta nie wskazywała już ciazy. A ciaza wcześniej była potwierdzona. Niestety poronienie samoistne. Macica sama się oczyscila i też oprócz skrzepow szły ze mnie takie "małe galaretki".