Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu krzycza tak o aborcji kobiety 50plus na co licza

Polecane posty

Gość gość

Same nie mialy co nie ktore dzieci a sie udzielaja

Gość gość
Manipulacja? Młode kobiety również są za aborcją, na ostatnim czarnopiątkowym marszu, na którym byłam, akurat przeważały

Gość gość
Rozumiem g**** czy zagrozenie zycia ale nie tak ze wpadka byla z kochamkiem czy ogolnie to sobie jade usune dziecko Szkoda ze te kobiety co tak mysla ich rodzice nie usuneli jak to one by chcialy

Gość gość
50tki krzyczą, bo mają córki, wnuczki i chcą dla nich normalnego prawa.

Gość gość
gość dziś x ten zapis ma zostać w ustawie o gwałcie i zagrożeniu zycia. Protesty są typowo polityczne, bo zmianie ma ulec tylko zapis o ochronie życia dzieci, u których zdiagnozowano chorobe. Czarnym wiedzmom nie chodzi o kobiety.

Gość gość
Co za różnica kto ile ma lat. Aborcja to prawo wyboru. Mam prawo wybrać sobie męża, pracę, co będę jadła na obiad oraz to czy sobie psa czy kota. W praktyce w każdej dziedzinie mam prawo wyboru, nawet płeć mogę sobie zmienić jeśli taką będę miała potrzebę. A dziecko mam rodzić z przymusu?

Gość gość
Nie kłam KŁamczuszko. :) Żadną chorobę a ciężkie nieodwracalne upośledzenie płodu. Boli prawda? Przekręci się ciut i lepiej zabrzmi. Żałosne. Protesty były organizowane totalnie oddolnie. Z wprawą, bo za rządów PiSu regularnie trzeba bronić kobiet.

Gość gość
dziś racja, zupełna racja