Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesteście zerami

Polecane posty

Gość gość

Takie dni jak wy to tylko patologia :P

Gość gość
idź na leczenie tajemniczy schizolu

Gość gość
tajemniczy przestan sie blaznic, po zalogowaniu znow napiszesz ze z goscia sie nie udzielasz?

Gość gość
Za to ty tajemniczy jesteś jedynką, jedynką na liście frajerów :D

Gość gość
gościu bingo, właśnie przestał pisac z gościa bo się zalogował

Gość gość
Zdemaskowany momentalnie.

Gość gość
no prosze tajemniczy poobrazal na gosciu i sie w koncu zalogowal jak go wszyscy zdemaskowali:)

Gość palę_maile
a co mnie tam, faktycznie masz rację, jestem zerem i nie mam nic i niczego , dodatkowo mnie Pracodawcy odpowiadają, że już nie nadaję się do niczego i powinienem sobie trumnę kupić , wejść do trumny i zwyczajnie umrzeć ale ja się czuję na 20 lat , zdrowy jak BYK , serce jak DZWON a mnie żaden Pracodawca nie chce zatrudnić , uważa, że jestem za stary i nie nadaję się do żadnej roboty , uprawnień różnym posiadam kilka, mogę pracować w każdym zawodzie, nawet jako tak zwana 'złota rączka' , dom wybuduję od podstaw i od fundamentów, zrobię szalunki i zbrojenia , wykonam izolacje poziome i pionowe, znam rysunek budowlany i elektryczny, połapię się w AUTOCAD i duupa blada, żadnego zainteresowania moją osobą ze strony Pracodawców, za stary, nic nie potrafi, nie zna dzisiejszych technologi, takie mają myślenie, że przyjdzie młody w wieku 25 lat do pracy i taki wszystko potrafi, masz rację, jestem ZEREM

Gość gość
23.50 Pisałam ostatnio z Tobą w temacie Tajemniczego. Nie jesteś zerem. Jesteś bardzo mądrym i świadomym człowiekiem. Nie poddawaj się.

Gość palę_maile
nie każdy Polak wyjedzie do Niemiec, do Danii , do Helvetów itd. nie zostawię w Polsce chorej Matki, która nawet nie może wykonać kilku kroków, nie zrobi żadnych zakupów, muszę tu być i skazany jestem aby tu być, wiem o tym doskonale, że firmy niemieckie, holenderskie , duńskie , szwedzkie potrzebują takich fachowców jak ja, z moją wiedzą i doświadczeniem zawodowym , wszystko proponują łącznie z darmowym lokum i zarobkami powyżej 2000 Euro miesięcznie a w Polsce i w Warszawie nie ma dla mnie pracy , Matki nie zostawię samej, chociaż musiałbym gryźć tynk ze ściany !

Gość gość
Jesteś dobrym człowiekiem i synem. Nie jestem z Warszawy więc z pracą Ci nie pomogę. Napisz dobre CV i rozsyłaj. Umiejąc tyle znajdziesz pracę. Wierzę w to i wysyłam Ci dobrą energię.