Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marek16283

Krztuszenie przy piciu mleka

Polecane posty

Gość marek16283

Dziewczyny mam pytanie odnośnie picia mleka przez córkę. Otóż odkąd skończyła 3 tygodnie pije mi przez sen. Nie akceptuje i butli i mleka gdy nie śpi. Byłyśmy już w klinice i w 2 Szpitalach ale do rzeczy od ok. 2 tygodni gdy pije mi mleko to się krztusi tzn. Przestaje oddychać przez 3 sekundy po czym kaszle. Wcześniej tego nie było ( smoczek ten sam).... a to jest tak że raz normalnie wypije ale większości wlasniebsie krztusi.... powiedzcie mi czy taki brak powietrza krótki może wpłynąć na rozwój mozgu? Bardzo się boję tego... Córka gdy się budzi normalnie się zachowuje. Aha ma 8 miesięcy smoczek taki jak wcześniej.... Zauważyłam poprostu że ona nabiera mleka i nie wypija. Dopiero po 2 pociagnieciu i wydaje mi się że jest tego mleka za dużo i się krztusi.... Proszę o dobre wiadomości i nie wyśmiewane się. Pozdrawiam

Gość gość
To rozumiem, że dziecko ma już 8 miesięcy? Rozwija się prawidłowo? Przybiera na wadze?

Gość gość
Spoko. Moja ma skonczone 10 miesiecy i jeszcze sie krztusi...musisz przywyknac i tyle:)