Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BRAK DEKLARACJI

Polecane posty

Gość gość

Witajcie, Od około 4 miesięcy spotykam się z pewnym mężczyzną ( on ma 29 lat , ja 24) Problem polega na tym, że on nie zadeklarował się. Nigdy nie powiedział że chce ze mną być ,że jestem dla niego ważna. Zawsze pisze do mnie pierwszy, ‘szuka” spotkania ze mną..Na pytanie dlaczego spotyka się ze mną odpowiada : że chce mnie lepiej poznać. Planuje ze mną swoją przyszłość, chce jechać ze mną na wakacje, zabrać mnie na majówke, idziemy razem na wesele w najbliższym czasie..Jednak mówi że tak szybko się nie zakochuje I jest ostrożny, bo dużo w życiu wycierpiał. Moja cierpliwość się kończy i nie wiem na czym stoję. Pierwszy raz spotykam się z taką sytuacją bo zawsze po ok 2-3 spotkaniach deklarowaliśmy sobie, że jesteśmy razem. Co mam zrobić ? Poczekać czy zakończyć tą znajomość?

Gość gość
Masz 24 lata czy 14? O co Ci chodzi? Źle Ci jest? Nie dba o Ciebie? Uważasz że jak facet powie „jesteśmy razen” to cokolwiek zmieni? A może wolisz deklaracje werbalne zamiast okazywania uczuć?

Gość gość
Jeśli chcesz wiedzieć, co on myśli, co czuje, jakie są prawdziwe intencje wobec Ciebie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Tarocistka, gdybyś była tak dobra, jak twierdzisz, to nigdy byś tu nie napisała:P

Gość gość
A seks był?

Gość gwoli wyjasnienia
Z tego co piszesz to jak najbardziej jestescie razem. Moze on ma jakas blokade, zeby to wypowiedziec glosno ale fakty mowia same za siebie. No chyba, ze on ma takich znajomych jak ty wiecej, wtedy oczywiscie jest to tylko koleznestwo. Powiedz mu kiedys pol serio pol zartem, ze dla ciebie to jestescie razem i jak ktos pyta, to tak wlasnie mowisz. Zobaczysz jaka bedzie reakcja. Jesli sie tylko usmiechnie to jest ok, a jak zacznie sie wypierac to juz gorzej :)

Gość gość
po 4 miechach traci cierpliwosc o qrvva :D

Gość gość
Laska chce juz na fejsiku ustawić status "w związku" :P