Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi w aborcji

Polecane posty

Gość gość

o kasę i dla czego feministki walczo by zabija nienarodzone dzieci z powodu wad bo wystarczy ze jest podejzenie ze urodzi sie chore i mozna je juz zabic

Gość gość
Chodzi o to, że ustawa w obecnej formie otwiera furtkę do wykonania legalnej aborcji. Podejrzenie wad może być realnie a może być stworzone na potrzebę dokonania aborcji. Myślę, że tylko o to chodzi w tym całym zrywie.zeby nie zamykać uchylonej furtki.

Gość gość
Tak z testu papa koleżance wyszło że z dużym prawdopodobiwnstwem będzie miała córkę z zespołem downa Teraz może mówić że corka była źle zdiagnozowana

Gość gość
Też mi problem...Jak będzie miała urodzić, to urodzi,odda te chore dziecko do domu dziecka,lub zostawi w szpitalu,i niech se Państwo na niego łoży .proste ?proste.ja tak kiedys zrobilam

Gość gość
Moja mama, mając 41 lat, robiła amniopunkcję bo wiek taki, że trzeba. Pierwsze badanie pokazało ZD. Moi rodzice nigdy chyba bardzo blisko Boga i nadziei nie byli i kazali wykonać jeszcze raz testy. I wyniki były ok. Tym uwierzyli. I mam siostrę. Bo uwierzyli. Po swojemu. Bardzo im jestem wdzięczna, za tę wiarę, siostrę i przykład. My - mimo niepełnosprawności Natalii - nie zrobiliśmy amniopunkcji w ciąży z synem. Przed Panem Bogiem i tak się nie zdąży. Ta myśl przyniosła mi ogromną ulgę. Chyba tak, jak moim rodzicom. Chyba powinnam im to powiedzieć.

Gość gość
Problem marszów polega na tym , że walczą z kościołem tymi hasłami a nie z ustawą .To raz. A dwa to że skoro krzyczą że zostawcie kobiety one potrafią decydować to faceci je zostawiają słysząc takie jasne komunikaty dla nich A trzy i najważniejsze brak haseł ( lub niewiele ) a te powinny być najbardziej widoczne gdy chodzi o pomoc systemową dla matek chorych dzieci od urodzenia . Bo głoszą nie te hasła które powinny jeśli jakaś podobno cześć niby nie walczy o dostęp swobodny do aborcji A skoro te a nie inne hasła są najliczebniejsze to znaczy że głównie walczą z kościołem , Kaczyńskim i facetami jako takimi No hasło " ręce precz od mojej macicy " jest ewidentnym przekazem dla facetów że nie są w ogóle mile widziani.

Gość gość
Kościoły powinno się zburzyć. Wybudowano je do składania darów, dł oddawania pieniędzy,i do gwałtów

Gość gość
dziś aha to jak będzie całkowity zakaz aborcji to tatusie zostaną bo sytuacja przestanie ich przerastać?

Gość gość
up