Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochal sie?czy inny powod?

Polecane posty

Gość gość

ja mam sklonnosc do ludzenia sie, dlatego prosze o obiektywna i szczera odpowiedz. oczywiscie pytanie dotyczy chlopaka w ktorym sie zakochalam dawniej podrywal rozne dziewczyny. chude, grube, z delikatna twarza i ostrzejsza,rude,blondynki,brunetki... potem mial jakas dziewczyne z ktora sie rozstal i od tamtej pory ma tylko takie ktore ja przypominaja. Z rysow twarzy (czyli nosa,ust,oczu,ukladu twarzy ogolnie) i nawet mimiki. Dodatkowo jesli ta jego byla zmieni image-pofarbuje wlosy,zmieni wage czy cokolwiek w wygladzie to on akurat oglada sie za takimi ktore wygladaja jak ona w danym momencie. I choc nie ma z nia kontaktu to wie jak ona wyglada,moze od znajomych,moze podglada ja w necie nie wiem ale to wyglada dosc podejrzanie zwlaszcza ze czesto o niej mowi. Co sadzicie? czy to niewinny zbieg okolicznosci czy cos wiecej? nie chce byc wiecej zraniona

Gość gość
Tak.

Gość gość
eh :(

Gość gość
Dziwna jesteś facet który zostawił cue dawni temu szuka sobie kolejnych wrażeń podobieństwo do Ciebie kolejnych jego kobiet to wprost średnia wypadkowa często idąc ulicą mam wrażenie ze większość kobiet na jedno kopyto jest zrobiona