Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdrowa 2 letnia kotka sika mi na łóżko

Polecane posty

Gość gość

Więc moja 2 letnia kotka(wysterylizowana) podczas swojej pierwszej rujki zaczęła sikać na dwa zawsze te same łóżka. Po skończonej ruji i posterylizacji mieliśmy spokój na około 2 miesiąca aż do momentu gdy kotka znowu zaczęła sikać dalej na te same łóżka, robi to nawet gdy ktoś na tym łóżku leży. Dodam jeszcze, że kotka jest to kot brytynski krótkowłosy i jest zdrowa, jeżeli ktoś się kiedyś z takim problemem spotkał proszę o pomoc

Gość gość
Ja swojego kocura nauczylem do sedesu sie załatwiać :))

Gość gość
Z kotem sie nieśpi wypertol kota z wyra a znajdz se faceta:-D kot zgupiał bo w naturze koty niemają łóżek do spania:-P

Gość gość
Napisz o tym na kocim forum, a w ogóle to trzeba zbadać kreatyninę i mocznik, jak z nerkami w porządku, szukać problemu gdzie indziej. Tu jedyne na co możesz liczyć to, że ci jakiś idiota odpisze. Koty sikają poza kuwetą z różnych powodów, temat rzeka, często Jackson od kotów z Animal Planet rozwiązuje takie problemy w "Cats from Hell"

Gość gość
Trzeba wywalić te łóżka, albo dać wyczyścić specjalistycznej firmie, bo kot czuje pewnie, że tam sikał i będzie wracał upierdliwie w to samo miejsce, one niestety tak robią