Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dylemat czy kupic ajfona

Podajcie mi sensowne argumenty aby kupic iPhone? Bo ja mam tylko jeden

Polecane posty

Gość Dylemat czy kupic ajfona

Dotychczas nigdy nawet nie rozwazalam zakupu produktu apple, nie dlatego, ze mnie nie stac, ale z innych pragmatycznych powodow. Nadal uwazam tel z androidem za praktyczniejsze, caly system kabli USB, łączenia z komputerami, słuchawki itp natomiast zaswitala mi w głowie pewna myśl, ponieważ w wielu firmach menedżerowie dostaja iPhone jako tel służbowy aby klienci widzieli, że firma nie oszczędza, zaswitala mi mysl, czy ja używajac telefonu bez logo jablka wychodze na osobe skapa, biedna itp?

Gość gość
Ile lat?

Gość Dylemat czy kupic iPhone
Mam prawie 30lat, nie mam kompleksow i nie jestem snobka jeśli chodzi o gadzety, ale tez nie chce byc uznana za biedna ciotke z prowincji zwłaszcza w oczach kontrahentów. A ludzie jak cię widzą tak cię piszą podobno.

Gość gość
jakich kontrahentów ?

Gość gość
0/10 słabe prowo

Gość Dylemat czy kupic iPhone
Niby czemu uważasz, że prowo? Myślisz, że 100%populacji pragnie mieć ajfona? Ja nie chcę, ale jeśli biznesowo wygląda to lepiej to chyba powinnam mieć. Dla mnie to czysty konformizm. Chodzi o to, ze jak na spotkanie biznesowe przyjdzie ktos z xiaomi czy lg to bedzie wygladalo jakby mial malo kasy.

Gość gość
Dużo osóbo kupuje iphony te starsze modele, kiedy tylko jest przecena. Kiedy smartfon jest w etui i tak nie widać, co za jeden

Gość gość
Chodzi o to, ze jak na spotkanie biznesowe przyjdzie ktos z xiaomi czy lg to bedzie wygladalo jakby mial malo kasy. Jeżeli sądzisz, że ludzie takim bzdetami się zajmują i przejmują, zwłaszcza robiący dużą kasę, to zaprawdę rozumu za wiele nie masz i kup sobie tego ajfona

Gość gość
Taka prawda, że najczęściej używają Samsungów, Sony Xperia, LG oraz iphonów. Inne bardziej się nadają do wyrzucewmia niź do uźytku. Ceny najnowszych Samsungów i Sony Experia porównywalne z iphone 8, ok.3 500 albo lepiej

Gość gość
Można mieć iphona od operatora komórkowego na firmę i inne opcje, jak komuś bardzo zależy. W Euro AGD, Media Expert i podobnych rzekomo najcześciej kupują go na raty ☺

Gość gość
w de. ponizej 500e. tyle ze trzeba czekac az bedzie angebot bo inaczej nie dostaniesz.

Gość gość
Powiem tak, warto. Po pierwsze o wiele lepiej śmiga, po drugie jest bardzo ładny, dla mnie o wiele lepiej wyglada od pozostałych. Nie wiem po co się wzbraniać? Bo cena? Ja już podziękuje za androida. Wcale jakiejś różnicy w użytkowaniu nie widzę (nie brakuje mi aplikacji na ios). Chociaż moim zdaniem tak naprawdę nikt nie zwraca uwagi na to jaki to telefon. Może dzieciaki się jaraja, ale dorośli raczej maja gdzies.

Gość Mirosław
Za tego typu telefon musisz zapłacić parę grubych tysięcy. Ja jednak wolę telefony na Androidzie, które kosztują dużo mniej, a jak wybierzesz ciekawy model, to i wygląda dobrze. Ja mam Wiko WIM Lite – działa płynnie na Androidzie 7.1.2 i robi naprawdę fajne zdjęcia. A zaoszczędzone pieniądze zawsze można wydać na coś przyjemniejszego ;)

Android tylko i wyłącznie. IPhone to chińszczyzna, produkowany masowo za jak Najnizsza cenę a jego parametry nie porywają. Płacisz za logo. gość dziś Nie śmiga lepiej. Wyrzuć mi brak poczucia estetyki ale design w przedmiocie który ma spełniać funkcję się nie liczy. Widziałaś/eś ładną koparkę, ładny samochód wyścigowy czy ładną wiertarkę? Nie! Smartfon to narzędzie i ma działać i być wytrzymały. IPhone nie jest ani wytrzymały ani o wspaniałych parametrach, moim zdaniem jest porównywalny do smartfonow LG. IPhone to popkultura, mają go różne gwiazdy, inni tez chcą i stad jego popularność. I na dodatek cena nie idzie za jakością. Oczywiście możecie kupować ziemniaki za 20 złotych za kilogram:)

Gość gość
Jak dla mnie telefony z iosem i Windowsem sa slabe

Gość gość
IPhone najdrozszy, najmocniejszy ma 3gb ram pamieci operacyjnej. Jeśli ktos uzywa tel do snapa, insta i innych bzdur to mu to wystarczy, ja mam aktualnie telefon z 4GB i przymierzam sie do kupna tego z 6GB