Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powiedzieć pierwsza ?

Polecane posty

Gość gość

Hej, może to durne bo nie jestem nastolatką itd ale jestem z facetem już prawie rok, mieszkamy razem od miesiąca. Wiem, że planuje się oświadczyć. Jest kochany i cudowny ale nie usłyszałam jeszcze tych magicznych słów „kocham cię” jest nieśmiały jeśli chodzi o rozmawianie o uczuciach. Ale pokazuje mi to na każdym kroku (kupuje kwiaty bez okazji „na lepszy dzień”, śniadanie do łóżka, przytulanie, rozmowy itd) jak to było u Was ? Czekałyście czy same wzięłyście sprawy w swoje ręce ?

Gość gość
Nie jest nigdzie napisane, że to mężczyzna ma wyznać pierwszy. Może czeka na twój krok, może faktycznie jest nieśmiały i boi się twojej reakcji. Ja bym dała wszystko za kwiaty i śniadanie do łóżka <3

Gość gość
Ja powiedziałam podczas rozmowy telefonicznej (siedziałam na kibelku i robiłam siku powiedział coś miłego i wyznałam. Załamałam się bo noe odpowiedział tego samego ale wieczorem przyszedł do mnie i powiedział ze już od dawna próbował mi to powiedzieć - pół dnia przeżywałam niepotrzebnie!! Dostał zjeb !

Gość gość
Czekaj. Daj mu się poczuć mężczyzna

Gość Mirellla_twoja
Skoro mamy równouprawnienie to działaj i nie czekaj na jego krok

Gość Jasnowidzka98765
Tez powiedziałam pierwsza i nie żałuje

Gość Kosiaczek_ko
Czekaj na niego. Niech się wykaże i poczuje facetem. Niektórzy mówią już po miesiącu a niektórzy po roku. Jeśli jesteś pewna jego uczuć to spokojnie, najważniejsze ze się stara.

Gość gość
Mój mi wyznał miłość raz, jak się oświadczał i teraz „kocham cie” pada raz na ruski rok ale jest cudownie i wiem ze mnie kocha. Nie musi tego mówić i opowiadać na prawo i lewo. Ja wiem co czuje. Ps tez jest bardzo nieśmiały w okazywaniu uczuć a jesteśmy razem już 6 lat

Gość gosia79roczek
Ja bym powiedziała, co ci szkodzi autorko ?

Gość Karmoloveeee
Ja tez czekam ... czy się doczekam kiedykolwiek, razem już 2 lata

Gość gość
Dzięki dziewczyny za odpowiedz. Chyba jeszcze poczekam. Gorzej jak się oświadczy a nie wyzna miłości. Tzn wiem, ze skoro planuje ze mną przyszłość to musi kochać bo nie jest idiotą ale wiadomo, my kobiety chcemy deklaracji. Mam nadzieje, ze nie będę musiała czekać jeszcze z rok @karmeloveeee Autorka

Gość gość
Tak myślisz? Bo mój mnie o ślub pytał po miesiącu choć jeszcze się nie oświadczył. Potem było ze jestem ważna, a ze kocha, nie powiedzial