Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakieś kobiece sztuczki na poderwanie faceta?

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie i pomóżcie. Tylko maja być sprawdzone.

Gość gość
Zrób tak żeby wiedział że ci się podoba

Gość gość
Uśmiech,patrzenie w oczy. Reszta należy do faceta.

Gość gość
Mam sprawdzony sposob. Wlasnie wczoraj “moj” wyznal jak bardzo szaleje za mna! Gdy o czyms rozmawiacie, albo cos on ci tlumaczy masz stanac blisko (bez dotykania) ale tak zeby on sobie mogl pofantazjowac... czasem dotknac jego reki lub ramienia, oczywiscie przypadkiem.. musisz dobrze pachniec i dobrze wygladac. Usmiechac sie i patrzyc mu w oczy gdy cos do ciebie mowi... reszta nalezy do faceta ...

Gość gość
Facet powinien się tylko uśmiechać, patrzeć w oczy i czasem dotknąć kobiecego ramienia. Reszta należy do kobiety.

Gość gość
wypiąc d**e

Gość gość
16:43 Juz jakaś p***a męska się oburzyla :D bingo. Zapewne jest za prawica ale jeśli chodzi o sprawy damsko męskie to zdecydowanie lewica! A jakże! :D jest rufnouprawnienie.

Gość gość
Hokus pokus Czary mary Choć tu do mnie Chuuuuju stary xDD PS: zawsze działa :-) :-) :-) :-)

Gość gość
Nie marnuj życia chłopakowi,mało ma zmartwień :o

Gość gość
16.48 Już jakaś tępa roszczeniowa dzida pisze swoje "mądrości".

Gość gość
16.53 Iwona jestes niepowtarzalna:)

Gość gość
Po czym wnosisz, wiesniaku? Do kogo masz pretensje że nie potrafisz poderwać kobiety w odpowiedni sposób? Naprawdę liczysz że to one będą o ciebie zabiegać? Haha. Może gdybyś był przystojnym milionerem to by się jakaś polasila ale przecież nie jesteś a zdobywanie kobiet to typowe dla mężczyzn. Tych przez duże m. Miłego dnia.

Gość gość
Po czym wnosisz, wieśniaro? Do kogo masz pretensje że nie potrafisz poderwać faceta w odpowiedni sposób? Naprawdę liczysz że to oni będą o ciebie zabiegać? Haha. Może gdybyś była ładną milionerką to by się jakiś połasił, ale przecież nie jesteś a zdobywanie facetów to typowe dla kobiet. Tych przez duże k. Miłego dnia.

Gość gość
Reszta należy do faceta x Nic do faceta nie należy, to autorka chce go poderwać, więc trochę wysiłku i inicjatywy by się przydało. Samo głupawe szczerzenie się do faceta najczęściej nic nie daje.

Gość gość
Zgadzam sie . Samo szczerzenie sie nic nie daje. Ty sie bedziesz do niego szczezyla, on do ciebie, I tak sie bedziecie szczezyc w nieskonczonosc:-) zdecydowanie jestem za przypadkowym dotykaniem. W moim przypadku zawsze dzialalo.

Gość gość
Mam sztuczkę do poderwania tu większości kobiet. Sprawdzone!!!!

Gość gość
Normalnie zaproś chłopaka na piwo, bez tego kobiecego czajenia się i wymyślania głupkowatych "sztuczek". Korona z głowy spadnie?

Gość gość
Patrz się na niego ukradkiem co jakiś czas

Patrzenie się i uśmiechanie to za mało. Dobre jest na początek, żeby zachęcić faceta, by podszedł i zagadał, ale nic strasznego się nie stanie jeśli my zaczniemy rozmowę. Poza tym "przypadkowy" dotyk bywa magiczny, żarty też. Wszystko zależy od tego skąd się znacie i jak długo. Nie jestem za tym, żeby zapraszać faceta gdziekolwiek na cokolwiek, bo w końcu to on ma nosić spodnie i to on ma zdobywać, ale zasugerować mu coś zawsze można, powiedzieć, że chciałybyście się gdzieś wybrać, zobaczyć jakiś film, napić się kawy...

Gość gość
Zdecydowanie odradzam zapraszanie gdziekolwiek. To facet ma gonic kroliczka. Dlatego nas potem tak kochaja bo udalo sie im nas usidlic...przypadkowe glaskanie po ramieniu..niezdecydowane przejechanie palcem po kolanie... zobaczysz czy on to chwyta...niestety faceci sa fizyczni, na intelekt go nie zlapiesz

Gość gość
Lasce się bardzo podoba facet, ale to on ma się starać i zdobywać... A ta ma się tylko co najwyżej szczerzyć i być bierna jak krowa na rowie. Polki-kretynki mają nasrane we łbach.

Gość gość
To weź sobie murzynke z chaty z g****a jak ci polki nie pasują, fagasie.

Gość gość
Żadnego się na intelekt nie złapie? Profesora i doktora też?

Gość gość
Niestety nie. Profesora i doktora tez. Sprawdzilam dawno temu. Jak inteligentnie rozmawialam, to chcieli sie przyjaznic, ale podrywali inne. Od tamtej pory zawsze podrywam na naiwna idiotke. To smutne, ale zawsze dziala. Dopiero po piatej randce chwale sie fakultetami i oczytaniem:-)

Gość gość
Naiwna idiotka rzeczywiście niestety działa.

Gość gość
A mnie kręci intelekt, obycie, oczywiście w parze z urodą. Dla takiej kobiety zrobie wszystko.

Gość gość
Do mnie zawsze sie jakaś uśmiechnie a ja jej to odwzajemniam lubie uśmiech kobiety.

Gość gość
To podejrzane co mowisz z tą idiotką , ja nigdy z siebie nie robię idiotki to idiotyczne , polączenie mądrosci wyczucia i urody to wystarczy , albo mądralkowałaś albo podrywasz takich co latwego seksu szukali , a czy oni pokochali Ciebie ostatecznie czy tylko mila przygoda zazwyczaj ?

Gość gość
Moich dwoch mezow na to zlapalam :-) teraz moj szef zwariowal na moim punkcie :-) na razie (na razie) nie mam zamiaru sie rozwodzic...