Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakieś kobiece sztuczki na poderwanie faceta?

Polecane posty

Gość gość
Na mangoz**** raczej poleci jedynie drugi mangozjeb więc powinieneś poudawac jeśli nie chcesz dokonywać lubieznego aktu zwanego samog***tem.

Gość gość
A moze wlasnie jestem tak naprawde idiotka. Pomimo dwoch fakultetow, swietnej super platnej pracy, bogatego meza ktory swiata za mna nie widzi, chcialo mi sie udawac (?) naiwna idiotke zeby rozkochac w sobie, wysoko postawionego, rozsadnego szefa...

Gość gość
Trudno powiedzies , jakis tam kompleks mozesz miec ,

Gość gość
Na pewno masz fiola na punkcie kasiory fakultetòw i z głębią uczuć cos nie tak , albo po prostu lubisz zmiany w seksie ,i musisz miec co kilka lat nowego , w sumie dziwne ze szef odgòrnie zatrudnił idiotkę z fakultetami ,krecisz :)bo cv poszlo chyba ,hehe sciemniara

Gość gość
No milionerzy to poluja na rybitwy z harpaganem i rzucaja je potem pilka lekarska ot taka prawda

Gość gość
Gowno prawda. Ci milionerzy tacy sami idioci co cala reszta. Moj maz ciagle sie szczyci ze “uratowal” mnie od deportacji :-) moj szef mysli ze jestem najdelikstniejsza kobieta ktora spotkal I chcialby sprawic abym w koncu byla szczesliwa :-) uczciwie mowiac, jestem silniejsza od nich obu:-) tak bym chciala madrego faceta ktorym nie moglabym manipulowac! Myslalam ze “szef” jest taki... a tu nic z tego... z maslanymi oczami nie wyglada juz tak atrakcyjnie

Gość gość
Szef to na jajach hehe... Sama zauważyłaś... az dwa fakultety nie świadczą o mądrości człowieka

Gość gość
Pewnie ze nie, ale co swiadczy?? Kiedys myslalam ze ci wysoko postawieni i bogaci musza cos miec. Gowno prawda. Polka z zapadlej wsi gdzie diabel mowi dobranoc wodzi ich za nosy. I jeszcze mowia ze moj akcent jest taki seksi :-)

Gość gość
Mam ich wszystkich dosc. Chyba sie rozwiode, wezme moja polowe (:-)) I wroce do Polski.

Gość gość
a wyglądu jesteś atrakcyjna? Jak dokładnie udajesz tą idiotkę?

Gość gość
Nie potrafisz kochac, szukasz huj wie czego ,jestes plytka , kiedys pojmiesz co to wartosc drugiej osoby i na czym polega , teraz tylko zabawa kto kogo w****** wycycka kto lepszy kto mundrzejszy kto poleci na ciebie jak szybko itp dziecinada

Gość gość
Hahaha, ta od fakultetów mnie rozwaliła:D Jak rozmawiała inteligentnie to profesorowie chcieli się z nią przyjaźnić, a lecieli na inne - widocznie nie jesteś tak inteligentna i poznali się na Tobie, bo najgorzej gdy ktoś wyżej s/ra niż du/pę ma:)

Gość gość
To jakas latawica , lata kolo obcokrajowcow , chce zjechac do Polski

Gość gość
Nie jestem zadna latawica, tylko kobieta ktora potrafi bdac o swoje interesy:-) czy to az takie zle ze nie lubilam polskiej biedy? Ze nie lubilam tej niemozliwosci robienia czegos sensownego z solidnymi dwoma fakultetami? Bozia dala mi urode I umiejetnosci aktorskie udawania slodkiej , zagubionej idiotki. To smutne, ale to jest to co facetow najbardziej kreci..:-)

Gość gość
z czego te fakultety?

Gość gość
20:15 - źle, że rzekomo mając dwa fakultety nie potrafiłaś znaleźć w kraju dobrze płatnej pracy. Ja nie mam żadnego, a jakoś mi się udało i nie wymagało to dawania doopy.

Gość gość
Skąd wiesz co ich najbardziej kręci przeciez nie jestes mną

Gość gość
Ja jestem zawsze sobą i mają fiola na moim punkcie , i nie ja ich uwodzę i kuszę , moze ty musisz robic z siebie idiotkę nie mowię ze nie

Gość gość
A wiesz dlaczego nie robię idiotki z siebie i z nich?

Gość gość
Np nie kpię z męza na forum jak Ty ?

Gość gość
Po co ci w ogóle facet? Lepiej kup sobie murzyńską dzide w sex szopie.

Gość gość
21:54 dobre

Gość gość
21:54 - SUPER:D

Gość gość
Bleh, nie cierpię słodkich idiotek, a tym bardziej takich, które je udają? Co to za partnerka do życia? Takie tylko dla jakichś zakompleksieńców, którzy muszą udowadniać swoją wyższość, ale to życiowi przegrańcy.