Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nexus89

Gadżet na event dla 200 osób

Polecane posty

Gość nexus89

Hej, za jakiś miesiąc organizujemy w firmie event na około 200 osób, szukam pomysłu na fajny gadżet reklamowy do rozdania. Długopisy już były, smycze są takie jakieś niezbyt dla mnie, jakie macie pomysły?

Gość gość
brylok z "pieniazkiem" do wozka w sklepie

Gość nexus89
Sam nie wiem, teraz sklepy odchodzą raczej od żetonów chyba... w biedronce np już nie ma :P Ale do rozważenia, dzięki ;)

Gość gość
może silikonowe opaski z logo i jakimś napisem? Widziałem takie na jakimś mniejszym festiwalu i każdy od razu zakładał

Gość nexus89
Hm, pomysł całkiem fajny :D i logo i strona www by się chyba zmieściły, ktoś z Was robił takie kiedyś i jest w stanie polecić firmę?

Gość gość
Ja zamawiałam od opaskireklamowe.pl i byłam bardzo zadowolona, maila po wycene wysłałam do kilku firm i mieli najlepszą ofertę, a bransoletki dobrej jakości U nas zmieścił się długi napis, także myślę że z logo nie będzie problemu ale to już musisz się z nimi kontaktować :)

Gość nexus89
Napisałem wczoraj i od razu odpisali :) Wrażenie bardzo pozytywne, cena rzeczywiście spoko i pan twierdzi że logo zmieści się bez problemu. Także dzięki za polecenie, chyba się zdecyduje! Nakręciłem się na te opaski trochę po obejrzeniu ich strony (www.opaskireklamowe.pl) i fb, serio niektóre są fajne :P Dziękuję wszystkim za pomoc, zamykam temat

Gość Herbo

polecam fajny gadżet - ramki społecznościowe a la insta lub facebook,, u mnie sprawdziło się idealnie.  https://fotoramki.eu/

Gość Zamawiałam kiedyś opaski
Dnia 29.03.2018 o 17:48, Gość gość napisał:

Ja zamawiałam od opaskireklamowe.pl i byłam bardzo zadowolona, maila po wycene wysłałam do kilku firm i mieli najlepszą ofertę, a bransoletki dobrej jakości U nas zmieścił się długi napis, także myślę że z logo nie będzie problemu ale to już musisz się z nimi kontaktować :)

Radzę poczytać opinie https://www.gowork.pl/opinie_czytaj,23998508