Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seksualność kobiet

Polecane posty

Gość gość

czy potraficie zaspokoić się same i to wam wystarcza? Moje libido sięga zenitu czasami nw jak się zachować, potrzebuje bliskości, a rozstałam się z partnerem. Jestem skazana sama na siebie. Panie jak sobie z tym radzicie?

Gość gość
Wibrator ale to nie to samo :) ja jak długo byłam sama zarejestrowalam sie na portalu randkowo-erotycznym i akurat tam poznalam obecnego chłopaka,wiec może sprobuj :)

Gość gość
można czyms obnizyc swoje libido? oprócz rozładowania emocji i pragnien po postacią seksu?

Gość gość
można ale czy warto? W przypadku mężczyzn (jestem facetem) jest trochę inaczej bo od najmłodszych lat walczę z przedwczesnym wytryskiem dlatego stosowałem i stosuję różne metody aby obniżyć wrażliwość penisa - na ogół preparaty znieczulające miejscowo. W przypadku kobiet akurat nadmierna pobudliwość to atut a nie wada. Lepiej ją rozładowywać chociażby przez masturbację (jeśli nie ma akurat partnera) niż obniżać jakimiś preparatami uspokajającymi - bo takie trzeba byłoby brać

Gość gość
Dziękuje za odpowiedz(Panu ;) ) Masz rację... wiem, że mężczyzni lubią kiedy kobieta chce, tym bardziej kiedy chce sama z siebie a nie ze boli ją głowa. Jednak bez partnera, sama masturbacja jest ok choc czasami nie wystarcza :/ Myslicie ze mozna porozmawiać o tym ze swoim ginekologiem?