Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój facet pipa.

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj miała miejsce niezbyt miła sytuacja z moim narzeczonym w roli głównej. Nasza wspólna daleka znajoma, która od zawsze jest zazdrosna o mnie. Nagadała bzdur na mój temat mojemu facetowi, ze jestem głupia, wariatka, niezbyt dobrze się prowadzę( co nie jest prawda ) i lepiej się ze mną nie zadawać. Dodała do tego wyssana z palca historyjkę. Narzeczony jej uwierzył i od razu mnie zostawił , ale najpierw zostałam zrówna z błotem. To już kolejna sytuacja tego typu z jego strony. Kiedyś jakaś nowopoznana kobieta( na wycieczce z biura podróży) nagadała jemu ,że nie pasujemy do siebie i lepiej by było jakbyśmy się rozstali... Oczywscie na drugi dzień zostawił mnie , po czym i tak wrócił. Jakies 3 tyg temu byliśmy u jego znajomych na piwie. Zauważyłam , ze Jeden z jego kolegów zaczął delikatnie mnie podrywać, było to dosc nie komfortowe dla mnie. Dałam jasno do zrozumienia owemu koledze, ze nie jestem zaisntersowana nim i ze nie podoba się mi jego zachowanie. Facet odpuścił. Początkowo chciałam powiedzieć mojemu wybrankowi o całej sytuacji, ale stwierdziłam, ze i tak mi Nie uwierzy, A i jeszcze na mnie wsiądzie, ze mam urojenia. Odrzucony kolega nie pozostał mi dłużny i po kilku dniach Zadzwonił do niego i powiedział mu, ze ja go wyraźnie obserowalam, wysyłałam mu sygnały erotyczne, jestem wulgarna i ze mam" taka iskrę "w sobie w złym znaczeniu tego słowa. Napoczatku nie chciał wyjaśnić od usłyszał owe kłamstwa, ale jednak w kłótni wygadał się sam. Jest mi przykro, bo nie stanął w mojej obronie przy oszczerstwach. Wg mnie facet powinien w takiej sytuacji stanąć po stronie swojej kobiety, a nie ślepo wierząc innym i wchodzić im w tyłek. Na codzień ubieram się raczej na sportowo / elegancko. Wiec mój wizerunek napewno nie jest wyzywający , ani Tymbardziej zachowanie. Nigdy wcześniej nie usłyszałam od nikogo takich obelg, jak z ust jego znajomych i jego samego.

Gość gość
Chciałam Was zapytać co Wy myślicie o nim samym i tej sytuacji ? Co byście zrobiły będąc na moim miejscu ?

Gość gość
ja bym zaczęła się dobrze prowadzić, bo skoro aż tylu ludzi twierdzi o Tobie to co twierdzi to musi to być prawda

Gość gość
Pozegnalabym się z każdym kto woli plotki na mój temat niż prawdę. Niezależnie czy to facet czy baba. Ty się jeszcze pytasz? Jak dostaniesz w pysk to też nie zareaguje? Masz pipe to fakt.

Gość gość
kobieto daj sobie z nim spokój! szkoda twojego życia na takiego faceta!

Gość gość
Mi się wydaje ze Twój mąż za tym stoi i sam zapewne opowiada znajomym o Tobie. Miałam kiedyś dokładnie taka sama sytuacje! Mój były sam rozpowiadał o mnie różne oszczerstwa, jak Zerwalam z gnojem było jeszcze gorzej. Jeździł do miasta w którym mieszkałam i nagabywał na mnie do moich znajomych najgorsze rzeczy, nie związane z prawda. Po to tylko bym nie mogła ułożyć sobie życia na nowo. Pies ogrodnika

Gość gość
Do " gość dziś ja bym zaczęła się dobrze prowadzić, bo skoro aż tylu ludzi twierdzi o Tobie to co twierdzi to musi to być prawda Zgłoś" A Ciekawe jak Ty się prowadzisz ? Skoro oceniasz tak kogoś kogo nie znasz ?! Zapewne Wolabym nie wiedzieć

Gość gość
Historia stara jak świat. Zazdrosne kobiety, faceci debile, odrzucony kolega = obgadywanie. Nie wiedza co powiedzieć to z od dziwek wyzywać potrafią, bo na to ttlko ich stać. Najgorszy sort ludzi

Gość gość
Macie podobne historie ? Jeżeli tak to proszę napiszcie. Jak się zakończyły i z czego wychodziły - autorka

Gość gość
Kopnij w zad Skoro tak obcy ludzie są ważni dla niego to niech z nimi zyje