Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdecydowalam sie zdradzac meza, potrzebuje dobrych rad

Polecane posty

Gość gość
Moj najwiekszy problem jest taki...ze chcialabym miec ich obydwoch. B na chwile sie na to zgodzi (zobatrzymy jak dlugo, i czy w ogole jest czegos warty)

Gość gość
hahaah a tak wszyscy sie wysmiewali ja mowilem ze milosc kobiety trwa 5 lat i maluzenstwo to cos niemodne i niemajace prawa istniec, wszystkie WSZYSTKIE KOBIETY zdradzaja bo tak dziala ich mozg. dlatego aple do mezczyzn : Nie zenic sie

Gość gość
21:01 przestań czytać książkę od biologii

Gość gość
Jak wyglądała moja chemia? To było coś czego nie da się opisać. On był taki czarujący. Rozumu zostały resztki, chyba tylko tyle żeby powiedzieć nie. To nie jest łatwe bo bardzo wbrew sobie ale da się.

Gość gość
"do tych co nierozumieja, to zycze im zeby cos takiego na nich spadlousmiech.gif rok temu sama bym tu wszystkich oceniala I twierdzila ze tak nie mozna..." X Na mnie spadło ponad 24 lata temu i trwa nadal, tylko z tą różnicą że to jest mój mąż od ponad 17 lat.

Gość gość
W sumie z moim B dopiero sie calowalismy.. jeszcze moglabym wszystko odkrecic. Jeszcze moglabym sie wycofac. Czy ty zalowalas kiedykolwiek ze powiedzialas nie?

Gość gość
Czy jest tu ktos kto zalowal ze sie nie wdal w romans, choc go bardzo do tego ciagnelo?

Gość gość
Jesteś pusta i głupia .

Gość gość
To prowo od tej baby co zostawiła kochanka po 8 latach albo coś :D Ktoś ma dzisiaj wenę i gratuluję bo ładnie kosi komenty

Gość gość
To nie promo, choc wolalabym zeby to wszystko co sie dzieje nie bylo prawda:-( nie moge zostawic meza dla prawie nieznajomego faceta, dla ktorego oszalalam.. maz daje mi spore poczucie bezpieczenstwa. Moze z seksem nie najlepiej, ale bez oporow placi za wszystkie nowe buciki :-)

Gość gość
Prowo i weź sperdalaj :D czemu tu nie ma żadnej moderacji no ludzie

Gość gość
Moj B nie odzywa sie juz 20h. Nie jest typem textowicza, ale po wczorajszych pocalunkach i obmacywaniu, chyba powinien? Tesknie za nim

Gość gość
po wczorajszych pocalunkach i obmacywaniu, x tak moze napisac tylko gowniara z gimnazjum :D

Gość gość
Mam 45lat... a wczoraj czulam sie jak nastolatka...

Gość gość
ile lat on ma

Gość gość
Mąż ją bzyknie 3-4 razy do roku to kobieta zwariowała. Proponuję odświeżyć związek.

Gość gość
Taaaaa..znów o tym,ze z mężem się kocha 3-4 razy do roku ale za to płaci za jej buciki...a kochanek taki miód

Gość gość
Życzę wszystkim mężom żeby sprawdzili swoje żony i przejrzeli na oczy. Ja gdybym swojego męża nie sprawdziła to do dziś robił by ze mnie idiotke. A tak to won i życie sobie układać z tym aniołem. Gwarantuje że mało któremu zdradzaczowi wychodzi jak zawita proza życia.

Gość Deska12
Do 12.55 ..coś czuje ,ze masz rację. .intuicja mi podpowiada, że też mam co szukać. Póki co spokojnych Świąt wszystkim.