Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak wygląda sprawa z internetem w różnych sieciach komórkowych? Czy on jest dost

Polecane posty

Gość gość

ępny w każdym, nawet najtańszym/podstawowym, pakiecie, łącznie z darmowymi/nielimitowanymi minutami, SMS-ami oraz MMS-ami? Czy można z niego zrezygnować, pozostając tylko przy tych trzech opcjach, w ramach niższej ceny? Pisząc ogólnie: czy w sieciach, które posiadacie, jest możliwość wyboru pakietu, który nie posiada jakiejkolwiek ilości MB/GB internetu, a tylko te nielimitowane minuty, SMS-y oraz MMS-y do wszystkich polskich sieci? Tak się zastanawiam, czy teraz, w tych czasach, już wszystkie sieci "wymagają" internetu w swoich pakietach, tłumacząc to "światem pod ręką" lub "aplikacjami, które łączą ludzi", czy, może, są jeszcze takie, które dają możliwość wyboru, bez odgórnego narzucania danej ilości MB/GB internetu swoim klientom, bo ci wolą skupić się na samych SMS-ach lub telefonicznych rozmowach, a z internetu korzystają z innych urządzeń? Swoją drogą - dzisiejsze czasy dają wielką swobodę oraz przestrzeń w wyborze pakietów, które będą dostosowane do naszych potrzeb. A nie tak, jak to wyglądało dawniej.

Gość gość
w a2mobile można i w nju też (ale tutaj się nie opłca, bo wychodzi 1 zł taniej niż z netem :P)

Gość gość
Dziękuję za informację. To istnieją sieci, które dają wybór swoim klientom w doborze pakietu, który uznają za wystarczający. Myślałam, że internet jest już narzucony odgórnie oraz wszędzie, tym bardziej - w czasach supersmartfonów. Nie posiadam żadnej z wymienionych przez Ciebie sieci (moja sieć oraz pakiet, który wybrałam, ten internet ma, w każdym pakiecie), ale dobrze wiedzieć to na przyszłość. I, może, ktoś z tej wiedzy również skorzysta, kiedy będzie szukał dla siebie czegoś "nieinternetowego". Pozdrawiam.