Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny byłybyście w stanie tak z facetem ledwo co poznanym iść do łóżka?

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny byłybyście w stanie tak z facetem ledwo co poznanym iść do łóżka?

Gość gość
Daj poroochać .

Gość gość
Daj poroochać .

Gość gość
Studentki mają po kilku klientów dziennie.

Gość gość
Tobie nie dam. Wolę dać poroochac zulowi.

Gość gość
brokeninside87 dziś chcesz się zapisać?

Gość gość
Chyba żaden nowo poznany nie byłby w stanie mnie uwieść.. Musiałby być bogiem (prawdziwym, takim z mocami :D ) i wpłynąć na moją wolę.. W sumie musiałby zniewolić mój umysł.. ;)

Gość gość
Ja poszłam i żyje.

Gość gość
gość dziś Z ledwo co poznanym? :O Ja muszę wiedzieć jaki jest dany mężczyzna inaczej nie mam ochoty na czułości z byle kim.. czy tam pierwszym lepszym.

Gość gość
Ja nie zdazylam bo narZeczony w srodze zasnol kolo komody a luszko mam naprzeciwko

Gość gość
gość dziś A co ma narzeczony wspólnego z ledwo co poznanym facetem?

Gość gość
Wtedy byłam po rozstaniu z kims na kim opierał się cały mój świat. I wszystko mi runelo. Poszłaam na jakąś stronę int czat czy badoo. Dzień później się spotkaliśmy i na drugim spotkaniu poszłam z nim do łóżka. Musiałam się dowartosciowac po tym faceci który mnie zostawił. A z tym było spoko ale nigdy więcej się z nim nie spotkałam/kałam mimo że chciał. Przestałam łączyć sex z uczuciami. Teraz chodzę do łóżka z innym facetem regularnie. Zrozumiałam że z takiej mojej potrzeby dawnej może nawet młodzieńczej dawania miłośći zawiodłam się i teraz chyba już nie potrafię ani kochać ani by ktoś mnie Kochal. Sex mi wystarczy. Ot co żadna filozofia.

Gość gość
gość dziś Po co ten temat skoro masz to za sobą? Potrafiłaś więc w czym problem? Ja nie dowartościowywałabym się w ten sposób, no chyba że z kims kto podobał mi się już wcześniej i kogo zdążyłam poznać bliżej, bo o nowopoznanym przecież nie wiedziałabym nic, jakie ma przekonania, etc. Przecież mógłby prezentować zamulone dno (i nie tylko :O).. a to byłoby obrzydliwe. A zresztą dla mnie sex bez uwielbienia jest nieporozumieniem, ale to tylko moje podejście.;)

Gość gość
To jest odpowiedź na zadane pytanie. Tak byłam wstanie. I nie był to żaden typ spod ciemnej gwiazdy. Byl miły zadbany dobrze wyglądający. Zabral mnie do siebie. Wszystko było ok. Badania na hiv też sobie robiłam po żeby nie było że czym sir mogłam zarazić od obcego faceta. Tak tak kobietom brakuje uczuć podziwu i całe to gadanie przed sexem.

Gość gość
gość dziś Konkretnie nie chodziło mi o to, że ma uwielbiać mnie aczkolwiek w sumie jedno łączy się poniekąd z drugim, ponieważ raczej nie uwielbia się kogoś (mówię o moim uwielbieniu dla kogoś) z kim nie ma się jakiegoś połączenia, a z kolei połączenie ma 2 końce ? tak więc ażeby drugi koniec łączył się z pierwszym, tworząc wspólne prądy, musi zaistnieć chęć, a nawet ww. uwielbienie ze strony uwielbianego. :) Nie chodzi o chęć na seks, a o budowanie mostu.. dopiero potem jest seks. Bez mostu nie ma połączenia, więc nie ma seksu. Mam nadzieję, że wyraziłam się dosyć jasno :D

Gość gość
Nie ale nie piętnuje takich kobiet i uważam że każdy ma wolny wybór.

Gość gość
Idę z tego tematu zanim się zaduszę tym smrodem :o szambo wybiło :o takie jesteście naprawdę fuj

Gość gość
gość dziś Myślę, że jeśli to się zdarzy.raz w życiu kobiety to nie jest to znak, ze.jest puszczalska, natomiast non stop już nie..

Gość gość
oczywiście że tak to tylko seks; ja seks lubię i o ile nie jestem z kimś w stałym związku, a wtedy wierność to podstawa, to bzykam się kiedy i z kim mam ochotę. Nie raz zdarzyło się, że nawet imienia faceta nie poznałam, bo i po co... Ma być fajny, przystojny i mieć dużego. Reszta w przypadku "one night stand" nie ma żadnego znaczenia

Gość gość
Nie jestem jakas glupia konserwatystka czy staroswiecka katoliczka wiec seks z obcym facetem jest jak sniadanie wrecz obowiazkowy haha. Bez problemu sypiam z gosciem nieznajac jego imienia. Najwyzej zrobie skrobanke jak wpadne i tyle. Bo problemie.

Gość gość
To umów sie ze mną . Zdradzę nawet swoje imię .

Gość gość
nie zadaję się z kafeteryjnymi otyłymi prawikami z mikrofiutkami :D

Gość gość
Raz mi się zdarzyło, nic mi się nie stało.

Gość Roksana1992
Nie, mam chłopaka i mam gdzieś takie romanse :).

Gość gość
polki to zdziry europy. całe UK tak uważa.

Gość gość
polki to zdziry europy. całe UK tak uważa. wow, to dopiero centrum opiniotwórcze.. Pojechało sie na zmywaki juz sie wydaje, ze sie wielkiego swiata liznęło

Gość gość
jedynie co się tam liznęło od strony polek to czarnych ch.jów w UK :D

Gość gość
jedynie co się tam liznęło od strony polek to czarnych ch.jów w UK smiech.gif nie wiem, nie podglądam, nie analizuję, nie interesują mnie takie relacje. A ty widzę na bieżąco. Jako kobieta, która nigdy by nie poszła do łozka z kolorowym, nie lubię, nie chcę, nie podobaja mi sie . To mysle ze to jednak jest wielki problem polskich facetów, co z nimi nie tak, dlaczego są tak byle jacy, ze przegrywają z najgłupszym, czy paskudnym ciapakiem. Pewnie jest odsetek amatorek egzotyki, ale bez przesady, założę sie, ze jakby dziewczyna spotkała fajnego Polaka na swojej drodze to nie musiałaby sie pocieszac byle czym, bo to naprawdę zadna atrakcja te róznice kulturowe Ewidentnie ci Polacy, którzy wyjechali do UK musza być jeszcze bardziej tragiczni od tych kolorowych

Gość gość
A to niespodzianka, bo ja myślałam, że największymi zdzirami są właśnie angielki :O Nie dość, że puszczalskie zdziry to jeszcze brzydkie, grube i zapuszczone bleee (większość nacji). Ale przecież nie dają polakom.. bo żaden polak ich nie chce.. ładna angielka to wybryk natury, albo mieszanka genetyczna pochodząca z podbitych niegdyś obcych terenów. Wystarczy pooglądać jakiekolwiek angielskie reality.. każda wcześniej czy później zachowuje się jak nasza frytka z Big brothera.. (oceniamy stereotypowo? My ich jak oni nas ;)) Poza tym ile angielek się rozbiera w necie byle gołą doope pokazać.. a jak latają za czarnymi mmm to poezja! (Nikt inny ich nie chce, ot cała tajemnica) holenderki (brzydkie) to samo.. małżeństwa mieszane i ciapate dzieci na każdym kroku! Poważnie.. ale tylko te paszczury, których nawet niezbyt urodziwi holendrzy nie chcą (no bo taki opłaci sobie lot przyszłej ładnej żony z wietnamu i po problemie, choć przecież taka żona mimo, że ładna to nie wiadomo czym tak dokładnie zajmowała się w tym Wietnamie (albo wiadomo) :D Świat jest pełen koorwstwa i tak kociołki pezyganiają garnkom..:/