Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Juz za 2 dni z falszywym usmiechem bede skladala zyczenia tesciowe

Polecane posty

Gość gość

A w duchu bede zyczyla jej aby zdechla bo jej nienawidze z calej duszy!!!

Gość gość
a nie lepiej ja zabić

Gość gość
A nie byłoby lepiej żebyś nie jechała? Ja nie jadę i jestem bardzo szczęśliwa i spokojna. Nawet życzyć jej zle nie muszę :D

Gość gość
Prawdopodobnie nie, jak teściowa żyje to synowa ma ujście nienawisci, która w niej siedzi, jak ta umrze to może nienawiść przenieść na męża, jakis kierunek będzie musiała jej nadac;)

Gość gość
dziś czy ty wiesz co mówisz? to czego życzenia dotyczą? smacznego jajeczka i dyngusa? to co mówisz to jest przekleństwo, bardzo poważna sprawa - wróci d o ciebie z nawiązką. Chyba, że kolejne prowo "na teściową"

Gość gość
Jak tesciowa umrze to synowa przeniesie swoj jad na swoja synowa taka kolej rzeczy ,

Gość gość
a ja z kolei też pustej jak worek synowej będę składała

Gość gość
wczoraj Największa gnida/menda społeczna ma więcej człowieczeństwa od ciebie.Jesteś dnem i śmieciem babskim a teściowa powinna już dawno cie wykopac na bucie.

Gość gość
To po co się spotykacie na święta z rodziną ktorej nienawidzicie? Ja nie cierpię teściowej i się z nią wogóle nie spotykam. Mam spokój.

Gość gość
11:39 Ale twój mężuś musi uwielbiać twoją starą? bo gdzieżby inaczej miało być

Gość gość
11:49 a co mnie to niby obchodzą relacje miedzyludzkie innych osób? Akurat się lubią ale gdyby nie to by mi wisiało. Każdy człowiek ma swoje życie i swoje relacje z ludzmi. Ja nie zamierzam się zmuszać do niczego zwłaszcza żeby lubić kogoś kto mi nie życzył w życiu najlepiej. Albo inaczej życzył mi w słowach dobrze a za plecami podkładał świnie. Jak ktoś chce sobie składać fałszywe życzenia z taką osobą to niech sobie składa, ja nie zamierzam. 13 lat włażenia w d**e teściowej żeby mnie lubiła wystarczy, od 5 lat nie właże i czuję sie z tym wyśmienicie.

Gość gość
Ja też nie przepadam za teściową, ale to raczej irytacja i niechęć niż nienawiść. Mimo to życzę jej, podobnie jak wszystkim ludziom zdrowych i spokojnych świąt.

Gość gość
Powiedzilas to swojemu meżowi , autorko? i co, było mu miło?

Gość gość
gość dziś Wypada wysłuchać obu stron,nie ma swiętych i ty też do nich nie należysz.Wiarygodnym się wtedy staje gdy ta druga osoba/teściowa miałaby możliwośc wypowiedzi.Dałaś wyrok w sprawie bez udziału pozwanego

Gość gość
Teściowe/matki to takie same kobiety jak MY:) tylko z doświadczeniem życiowym,myślicie że one nie doznają perfidnych odczuć z kontaktu z nami,przecież każdy człowiek ziejący jadem do drugiej osoby ma to wypisane na twarzy,nic się nie ukryje.

Gość gość
Sorry ale teściowa która woła na pierożki które zrobiła wyłącznie synka a synowej i wnuków już nie to ch*j nie teściowa. I ja takiej ci**e w d**e właziła nie będę. Tyle w temacie. Jak ktoś sobie chce robić inaczej i jeszcze się upakarzac składając takiej teściowej życzenia to niech sobie składa. Ja nie zamierzam.

Gość gość
1, widziały gały, co brały. Tesciowej nikt pod podłogą nie chował. 2. jak ktos sie pobierał z tak wielkiej milości , ze nawet na tesciowa nie patrzył, to i tak nie powinien mowic zle o matce wspólmałzonka, bo sprawia tym wielka przykrośc.

Gość gość
Widocznie teściowa cię nie lubi i nic nie poradzisz, więc przwyknij, nie każdy musi cię lubić.

Gość gość
a jak swojej szmacie matce składasz, czy też nie

Gość gość
12:31 Teściowa uważa że od robienia pierogów dla jej syna i wnuka jesteś ty,skoro nie robisz bo prawdopodobnie jesteś silna tylko w gębie a w kulinariachjuż nie,więc zrobiła dla nich a ty możesz sobie suchego chleba pojeć.Też bym nie zaprosiła takiego gada pasożyta.

Gość gość
My spędzamy Święta u siebie, tylko z dziećmi i jest super. A moja teściowa to nawet w drzewie genealogicznym umieściła tylko męża, dzieci i ja to nie rodzina , masakra.

Gość gość
a co miala ciebie umieścić?przecież nie jesteś rodziną a "jeno "powinowatą