Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kostekq

Nieruchomości

Polecane posty

Gość kostekq

Szukam informacji na temat firmy Nieruchomości 123 z Rzeszowa, która to zajmuje się sprzedażą działek i lokali komercyjnych. Myślę o otwarciu swojego biura w tym rejonie i zależy mi na dobrej lokalizacji i oczywiście chciałbym kupić lokal w dobrej cenie, może ktoś wie coś więcej na ich temat i może napisać kilka zdań. Z góry dziękuje.

Gość Porque 34
Hej Zobaczyłem że piszecie o nieruchomościach i ich sprzedawaniu. Pomimo tego że poszukiwałam innej informacji o okolicach Torunia Szukam mieszkania na wynajem w toruniu a Twoja strona http://mieszkania.torun.pl mi się spodobał. Interesująco napisane. Poważnie, dobry wątek. Cześć

Przez kilka miesięcy szukaliśmy nowego zarządcy bo bylismy niezadowoleni z tego, którego nam wyznaczył deweloper. Kompletnie nic nie było załatwione terminowo, o plac zabaw walczyliśmy przez pół roku. Trochę się zastanawialismy nad wyborem ,ale przegłosowaliśmy na zebraniu wspólnoty wybór www.primeproject.pl i jesteśmy bardzo zadowoleni. Szybko usuwają wszelkie usterki, zarządczyni miła no i żadna sprawa się tyle nie ciagnie.