Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 Elektrownia Opole ulica Elektrowniana 25,45-920 Opole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 namyslow nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 , www.namyslow.eu Namysłów istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Mateusz Namysłów nie istnieje i nie wrzucaj tych postów o Opolu one nic nie wnoszą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Czy dzisiaj też ci śmierdzi? A przy jakiej ulicy otworzą tyłkomyjnię w tym Opolu? Jedyna taka na świecie ☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Namysłów istniejące miasto 0 Napisano Marzec 30, 2018 13:52 www.namyslow.eu Namysłów nie istnieje? A ten link to co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Bardzo potrzebna inwestycja. Z takimi szczotkami jak automyjnia. Wchodzisz, wypinasz się i wychodzisz odsmrodzony z umytym zadkiem. Cena usługi do uzgodnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 do 13.55 ale jaki link cżłowieku ja tu nie widze zadnego li nka robisz sobie ze mnie zart? ja ci dam wuju ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 dlaczego z tobą nie da się o niczym innym pogadać jak o Namysłowie... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 bo schizol sobie wymyslil pare miast, wiosek i ze w avku nie ma golego faceta tylko piwo z Radomia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 30, 2018 Jutro , 1 kwietnia uroczyste otwarcie w Opolu tyłkomyjni, zapraszamy. Usługi gratis, w ramach promocji. Jeśli się powiedzie, kolejna powstanie w Namysłowie. Na stanowisko dyrektora proponowany autor tematu ☺☺☺ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach