Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni z krajów słowiańskich są najmniej pociągający na świecie. Dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście gusta są różne ale zgodzimy sie z tym ze przynajmniej jedna z cech takich jak wzrost, ostre rysy, muskulatura, ciemne włosy, oczy czy karnacja jest dla kobiet pociągająca. Przeważnie jednak prawie wszystkie z wyżej wymienionych. Czy cechą charakterystyczną Słowian jest choćby jedna z nich? NIE. Słowianie z reguły są tego całkowitym przeciwieństwem. Kartoflane buzie, włosy, oczy i karnacja jasna, wzrost średni, słabe predyspozycje do posiadania rzeźby do tego jeszcze plaga łysienia. Nie twierdze ze mężczyźni innych nacji są superatrakcyjni ale Słowianie są praktycznie na szarym końcu. Tacy Hindusi może i maja kartoflane gęby ale sa przynajmniej ciemnookimi brunetami i śniadej karnacji. Afrykanie podobnie, nadal kartoflane gęby i szerokie nosy ale to nadal ciemnoocy, śniadzi bruneci dodatkowo dobrze umięśnieni i wysocy. Wschodni Azjaci mimo że to blade kartofle to nadal sa to ciemnoocy bruneci. Nawet tacy Skandynawowie choć sa bladymi jasnymi blondynami to nadrabiają męskimi rysami i sporym wzrostem. O słynnej południowej czy arabskiej urodzie nie będę sie nawet wypowiadać. Słowianie sa najbardziej nijacy na świecie a co gorsza nawet nie próbują tego rekompensować ubiorem, fryzurą czy ładną rzeźbą. Co najwyżej robią z siebie zapasionego koksa z jeszcze bardziej nalana gębą. Oczywiście wszystko tutaj jest pewnym uproszczeniem ale czy nie trafnym?

Gość gość
a słowianki to niby ładne...kartoflane gęby, mordy jak donice, świńskie noski i oczka spójrz na taka wachowicz, typowa słowianka, dla jednych piekna, a dla mnie typowa matka polka, ''matka'', baba, zero seksapilu kojarzy mi sie ona tylko z gotowaniem i praniem a z drugiej strony salma hayek, penelope cruz, ta dziewczyna z firlmu 'amelia' , kate winslet, polki sa wieśniarami z waskimi ustami i tyle, do tego brzydza sie seksu analnego, oralnego tylko nogi potrafia rozkladac do ''waginalnego''

Gość miramaxilom
Polki do najpiękniejszych nie należą, nie mają choćby latynoskich kształtów. Ale mimo wszystko urzekają niewinna urodą. Polki właśnie dlatego ze maja krągłe buźki przypadają do gustu bardziej niż kobiety z zachodu, podobnie jak azjatki. Do tego maja jasne włosy i cerę a to też facetom sie podoba. Co do facetów to w podpisuje sie tu rękoma i nogami. Autor merytoryczne wytłumaczył powody dla których panuje stereotyp brzydkiego Polaka i jak by się zastanowić to faktycznie jest tak jak pisze. Oczywiście że jest sporo przystojnych Polaków tak jak i sporo brzydkich Włochów, ale ze względu na pewne typowe cechy wyglądu obu nacji przystojnego polaka trudniej spotkać aniżeli przystojnego Włocha.

Gość gość
No i dolozyliscie sobje nawzajem!! Gozej zevoboje macie racje wazne znalezc te jedyno i miec jo tylobdla siebje mnie nieudalo sie niestety a b tego zaluje

Gość gość
Kurczę, jakby nie patrzeć to faktycznie tak jest. Mój kolega jest właśnie takim blondasem z mało wyrazistymi rysami, zielone oczy, wzrost i budowa przeciętna, slaby zarost. I nie ma za grosz powodzenia chociaż nie jest jakiś brzydki, wręcz przeciwnie. Nie ma poprostu w nim nic pociągającego, męskiego.

Gość gość
Poleczki z forum boli dup.a o to, że faceci powiedzieli im kilka słów prawdy o ich moralności i prowadzeniu się :D Teraz takie tematy by się wyżyć z frustracji są zakładanie. Powiem tak, zdziwiłabyś się jakie Polacy mają powodzenie np w Czechach, na południu Włoch - zwłaszcza blondyni. Pracowałem we Włoszech to wiem :) A ty dalej płacz, że kilka słów prawdy wyszło na jaw o polskich kobietach i ich rozwiązłości :) Wesołych Świąt!

Gość Anastazja24
Polki sa atrakcyjnie to i mają branie. Skoro je mają to czemu nie mają skorzystać? Wy byście nie skorzystali jakby panna zaproponowała Wam seks? Oczywiście nigdy do tego nie dojdzie bo wy polacy jesteście poprostu zbyt malo atrakcyjni wzgledem innych nacji. Już nie róbcie z siebie takich świętych bo gdybyście byli atrakcyjni to tez ******ibyście co popadnie.

Gość gość
Polacy ja by mogli to rżnęli by Polki niczym czarni z Afryki, tylko że w przeciwieństwie do nich Polacy nie mają za bardzo czym rżnąć :D :D :D

Gość gość
Czytałam powyższe i całkiem się z tym nie zgadzam, bo pracuję w męskim środowisku i jest tu wielu bardzo atrakcyjnych i atrakcyjnych mężczyzn , a wszyscy bardzo sympatyczni, nawet ci mniej urodziwi. A już jakiekolwiek związki z np. Afrykanami czy Arabami w moim przypadku nie wchodzą w grę.Gorzej, sama myśl o czymś takim wywołuje poczucie torsji i wstrętu. Gdybym była młodsza i wolna , to ewentualnie Latynosi mogliby być w kręgu zainteresowań. Mój mąż jest żywym zaprzeczeniem głupawego, steretypowego myślenia pustych lalek czy zdesperowanych poszukiwaczek wrażeń w ramionach obcokrajowców. Mimo 35 lat dba o siebie, siła 3 razy w tygodniu, raz basen, zresztą chodzimy razem.188 wzrostu, ciemny szatyn bez śladu zakoli czy łysinki, chociaż" pierwszy siwy włos na jego skroni " za nami.Twarz szczupła, oczy niebieskie, prawie granatowe , przy tym tak patrzące, że mimo 10 lat po ślubie zawsze widzę w nich pożądanie, któremu z chęcią ulegam. Nie wiem dziewczyny, co macie za kompleksy, kto was skrzywdził, czego oczekujecie od życia, że tak psioczycie na polskich facetów. Mój jest 100% polskim produktem , haha, jeszcze półtorej godziny jak wróci z pracy i się do niego przytulę.

Gość gość
Przesadzacie dziewczyny. U mnie w biurze na 10 pracujących tam facetów piątka jest przystojnych. Tak z koleżankami ustaliłyśmy :P a z tej piątki jeden to jest taki klasyczny przystojniak jak z obrazka. Wszyscy Polacy.

Gość gość
Podoba mi sie zdsnie tej zadowolonej co ma gladiatora widocznie i w nocy dobze jej dogodzi i jest zadowolona z zycia gozej z tymi mniej urodziwymi pon180 ze srednim uroda racze azjatyckoj mongolska i niemajo nikogo a chcieli by byc dla kogos pieknymi i miec piekno dla siebje mongolke

Gość gość
Śpimy zawsze nago, więc styczność ciał pociąga naturalnie właściwe zachowania .Nie narzekam na mojego " gladiatora", co najmiej raz dziennie się kochamy, z wyjątkiem " trudnych dni". Gdybyś miała takie " ciacho" sama byś tego chciała jak najczęściej. Jeszcze 45 minut i przytulę się do jego klaty.

Gość gość
Blod jestem z tych mini gladiatorkow co zadna niechce sie przytulic a ja sechne!!!!

Gość gość
ch..j mnie obchodzi co sie wam podoba a co nie...czy afrykanie czy polacy czy latynosi.moj facet ma 186 cm wzrostu,brunet o niebieskich oczach,srednio opalony.choc zawsze podobali mi sie o troche ciemniejszej karnacji nie przeszkadza mi,ze jest troche blady i tak mi sie podoba i tak :)

Gość gość
własnie,ze polacy,ruscy,ukraincy,białorusini są przystojni...i mają to coś w sobie takiego,że ciągnie nas do nich..oczywiscie nie alkohol hahah

Gość gość
Testujesz jaki egzemplaz obecnie jak masz chec tamten be jestem twoj wadero typowy srodkoeoeuropejczyk z wadami i zaletami,biez mnje !!!

Słowianie są najlepsi. Niestety, ich pracechy były, są i jak widać będą psute przez Mamki ( nie Mamy, Matki ), które podstawiając spodeczek ze śmietanką dziubusiowi rozrzedzają te fajne cechy, przeistaczając je w jakąś leguminę :D

Gość gość
Wyroby czekoladopodobne tylko dla pustaków intelektualnych. Jak nie masz czym facetowi zaimponować tylko zadkiem czy cycem to szukaj erzacu.Ja tam wolę faceta , który oprócz ku..sa ma jeszcze dobrze ułożone pod czaszką i nieporąbaną psyche, jak bambi z dżungli czy poganiacz wielbłądów.

gość dziś Wyroby czekoladopodobne tylko dla pustaków intelektualnych. ggg W tej chwili te, które są czekoladą 85% idą na most chcąc z niego skoczyć :O

Gość gość
A wiecie co u nas jest najlepsze? Ze facet jaki by nie był zaniedbany, mało atrakcyjny, niezbyt nawet elokwentny - ma sie za bóstwo i gotów były startować nawet do samej Naomi Campbell:D Za to nasze kobiety maja duże kompleksy, wstydziłby sie podrywać nawet przeciętnego faceta.

Gość gość
Giaa: Niech przedtem koniecznie sprawdzą czy aby tylko woda nie za płytka i nie za zimna

Gość gość
Gościówa powyżej, jak masz kompleksy , to się lecz a nie wmawiaj ich innym. Ja nie mam i chrzanię bambusów czy arabusów razem z ich plastikowymi laskami. Wyrywam ciacha i macho mając z tego zabawę.Jest u nas spośród kogo wybierać , tylko trzeba ślepka otworzyć i nie być gąską z zmurszałego kurnika.

gość dziś A wiecie co u nas jest najlepsze? Ze facet jaki by nie był zaniedbany, mało atrakcyjny, niezbyt nawet elokwentny - ma sie za bóstwo ggg Bo pieją na jego widok często różnego rodzaju panny, to dlaczego nie miałby się za to bóstwo mieć? Każdy miałby się ;)

Gość gość
A te 69 cos znaczy? To muj rocznik! Muwilem so wady i zalety przymioty so innej ,,natury''

Gość gość
21:19 z takim poziomem inteligencji na pewno wygrywasz wszelkich macho;) zapewne maja iq kury, jak i ty. Gia 21:21 jakos watpię, zeby rożnego rodzaju panny (atrakcyjne) piały za paskudami z nadwaga, brakiem uzębienia, czy fatalnym stylem ubioru.

Gość gość
Bez przesady. Jest wielu przystojnych facetow u nas. Moj maz np ma ciemne wlosy, ciemne oczy, dobrze zbudowany...fakt wzrostu ma 178, ale i tak jest miodzio i nie pisze tego, bo akurat jest moim mezem. Zanim go poznalam, moja mama miala pierwsza z nim stycznosc i sama mi powiedziala, ze jak go zobacze to wymiekne bo taki przystojny, ciemny facet. Fakt, pierwszy raz gdy go ujrzalam od razu stwierdzilam, ze sie zakochalam ale nie wierzylam, ze tak przystojny facet moze byc sam. Nawet kolezanki mi mowily, ze nie mam na co liczyc ze jest wolny. Na moja korzysc okazalo sie, ze jest :-D Poza tym na miescie tez fajnych facetow widuje. A z zadnym murzynem, chinolem czy arabem bym sie nie zwiazala i wcale mnie nie kreca. Zwlaszcza chinole a fe!

Gość gość
A co do cholery ma kolor włosów czy oczu do przystojności? I czemu akurat ciemny?

Gość gość
gość wczoraj No jak ma 178cm to raczej ciężko by łył super przystojny. Nawet jeśli jest dobze zbudowany. Przystojny musi miec te 185 i przedewszystkim ładne rysy twarzy. To najbardziej o wyglądzie decyduje a nie kolor oczu czy włosów.

Gość gość
09:17 Jesli sama jestes zyrafa to moze i musi miec te 185 :-D a co Ci z wysokiego wzrostu jak geba niewygledna bedzie. Nie bede Ci udowadniac, ze moj maz to ciasteczko, o ktorym moglabys tylko pomarzyc :-D