Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1dniowy okres ??

Polecane posty

Gość gość

Witam . Czy powinnam się martwić jeżeli w dniu spodziewanej miesiączki dostałam krwawienia. Następnego dnia już miałam tylko plamienia a trzeciego dnia już nic nie było. Dodam że okres zazwyczaj mam 5dniowy. Miała któraś z Was coś podobnego?

Gość gość
Hey. Miałam taka sytuację jak ty już 2 razy w ciągu 1.5 roku byłam u lekarza bo byłam zaniepokojona Ale wszystko ok czasami tak się zdarza , zaburzenia hormonalne

Gość gość
Ja tak mialam . Zawsze leca mi skrzepy a wtedy nic. Ja przyjmuje hormony od dluszego czasu ale pierwszy raz tak mialam. Nastepny za to byl mocniejszy i trwal jeden dzien dluzej od normalnego ( 5 dni). Moze zrob test ciazowy jezeli jest mozliwosc ze mozesz byc w ciazy.

Gość Cleo1976
Jednodniowe krwawienie zwykle towarzyszy owulacji lub zagnieżdżeniu się zarodka.Lecz jeśli poza tym miałaś 2-3 dni plamienia, możliwe jest również, że to jednak miesiączka.Nasilenie krwawienia może się różnić, np.zależnie od poziomu hormonów czy długości cyklu.Jedynym sposobem by odróżnić miesiączkę od innych krwawień jest mierzyć temperaturę przez cały cykl.Po owulacji jest ona lekko podwyższona, w trakcie miesiączki opada.Wcześniej miałam temperaturę 36.7-36.9, a teraz 36.2-36.4, tak więc wiem, że obecne krwawienie to miesiączka.Jeśli jesteś w ciąży i plamisz, temperatura nie opada.Jeśli istnieje możliwość, że jesteś w ciąży, zrób test.

Gość gość
Dziękuje za odpowiedzi. Tego trzeciego dnia jak wspominałam nie było już nic, ale po większym wysiłku pojawiło się trochę brązowej wydzieliny. Pierwszy raz coś takiego mi się stało. Zaczęłam się martwić co może być powodem a testu już nie kupię, dopiero po świętach ;/

Gość gość
też tak kiedyś miałam i okazało się, ze po prostu nie niałam owulacji w tym cyklu

Gość gość
w jaki sposób to sprawdziłaś?