Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakaz studiowania w weekend.

Polecane posty

Gość gość

Żyjemy w kraju katolickim, w którym weekend powinien być czasem dla rodziny. Niestety wielu obywateli, którzy wolą imprezować w tygodniu, decyduje się na studia zaoczne,w 2 dni co 2 tygodnie chcą się nauczyć, co prawdziwi studenci w 10. Nie, nie są super zdolni, tylko liczą się dla nich imprezy. Jestem za likwidacją studiów zaocznych.

Gość gość
Prawdziwi studenci bo marnuja życie na dziennych? Haha no chyba nie sądzę.

Gość gość
A ja nie jestem dlatego, że w dzisiejszych czasach liczy sie też doświadczenie, a tylko na studiach zaocznych można je zdobyć, a po drugie niektore osoby zaczynają studia kilka lat pozniej kiedy juz pracują bo wcześniej ich nie stać na studia. Nie kazda osoba może sobie pozwolić na studiowanie 5 lat nic nie zarabiając

Gość gość
marna prowokacja... Ale nie dojdzie do tego dlatego, ze kaczor nie jest glupi i zdaje sobie sprawę, ze gdyby coś takiego wprowadzil to straciłby automatycznie glosy wszystkich studentow zaocznych i byc moze ich rodzin

Gość gość
W sumie 100 proc studentow zaocznych ktorych znam wybralo taki tryb, bo w tygodniu pracowali normalnie na etacie, zeby sie utrzymac i/lub zdobywac doswiadczenie w zawodzie. Dla niektorych to bylo jedyne dostepne rozwiazanie. I powiem tak, moj maz wyklada na panstwowej polibudzie zarowno na dziennych jak i na zaocznych, mowi ze pracujacy zaoczni sa ciekawsza grupa studentow, bo sa praktykami. Ja studiowalam dziennie, ale gdybym miala teraz zaczynac, wybralabym raczej zaoczne.