Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak wam dowodów

Polecane posty

Gość gość

na te hejtowane niki:) a pisanie z kapelusza możecie sobie w d.... wsadzić

Gość gość
oni mają dowody ale na swoją gupotę ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość Sylwia Śramkiewicz
Arek przestań gwałcić dziec***edofilu:)

Gość gość
tuleje myślą że coś wiedzą:)ale gdyby nie krowy na pastwisku to by d... na oczy nie widzieli:) uhahahahahahaha

Gość gość
Co nie zmienia faktu że nieznajomy to pedrylek jest i jepie małe dzieci.

Gość gość
goofno wiedzą a u suhego nadal akcja ratunkowa

Gość gość
ktoś zazdrości nieznajomemu widać po wpisach

Gość gość
jaka akcja ratunkowa?

Gość acordeon
Ja mam dowody

Gość gość
ty masz ale tłuste dupsko stary pedale

Gość acordeon
Dobrze,że mi przypomniałeś bo w tym całym przedświątecznym harmidrze zapomniałem o niej.

Gość gość
Sprawdzam czy Ty i Twój wylogowany obrońca poświęcicie Agnieszke tylko po to aby móc sobie bezkarnie pojeździć po kimś. Zapytaj Agnieszke na @ jakie materiały wpadły mi w ręce przez Jej nieostrożność. Ja z góry wiem jak każde z was sie zachowa bo jesteście przewidywalni. Wiesz, że wystarczy założyć Agnieszce kontrowersyjny profil na np.FB mając jej foty i straci prace bo firma musi dbać o dobre imię. W Twoich rękach los Agnieszki i wystarczy że Ty i Twój obrońca będziecie traktować mnie jak powietrze abym też was omijał. Widzisz jak niewiele wystarczy aby mieć spokój. Ludziom kończy sie cierpliwość wobec Twoich metod nazistowskich X Aha Kiniu może odświeżyć ci / pamięć jak przepraszałaś mnie na e-mail a na forum zgrywasz jakaś patologię i mnie wyzywasz. Agnieszka cie sprowadzi na ziemie na @ a ja będę miał święty spokój. A jak sie nie uspokoisz to jak na wstępie. W sumie zmartwychwstałaś to można cie poddać próbie jak Jesuska czy poświęcisz swoją przyjaciółkę tylko po to aby pojeździć sobie po mnie bezkarnie. Nie żałuj sobie z gościa. X Tak się sprawdza lojalność Kini wobec Agnieszki i ile warta jest ta ich znajomość. Pytanie co kinia wybierze. Czy woli pisać hejty czy zachować przyjaźń z Agnieszką. Przecież Agnieszka ją znienawidzi jak kinia wybierze pisanie hejtow X Spuściłaś z tonu i już mnie nie wyzywasz, bo....przekonałaś sie na kanale prywatnym że jestem w posiadaniu czegoś. Widzisz i teraz będę miał spokój chociaż z twojej strony. Już nie z takimi jak ty sobie radziłem z powodzeniem. Zawsze. Dlaczego ? Bo już kawał czasu temu wiedziałem, że dojdzie do sytuacji jaka dzisiaj ma miejsce dlatego twoja koleżanka z Sopotu nie ma haków na mnie. Wasza przewidywalność mnie przeraża.

Gość acordeon
Brawo,brawo! W konkurencji kopiuj-wklej zajmujesz pierwsze miejsce. Puchar do odbioru na oddziale szpitala.

Gość gość
Wawa to Nieznajomy Szamberium ma 19 letniego syna Wadera nie jest piekna.. stara kuchta znudzona u boku męża Ciekawska rozwódka która jezdziła do Wilka i jego rodziców Mucha lata za Najem i hejtuje po alkoholu inne kobiety Psuj to Puchacz rolny:O:O:O:O