Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezsensowna gadanina 3 latki i niegrzeczne zachowania

Polecane posty

Gość gość

Moja corka gada na temat i nie na temat. Zadaje duzo bezsensownych pytan, nawet takich na jakie zna odpowiedz. Sporo wymysla i z upodobaniem mowi przyniesione z przedszkola brzydkie slowa. Uwiielbia slowa: pupa,kupa. Do niedawna byla grzeczna, teraz mam wrazenie ze z przyjemnoscia robi mi na zlosc, potrafi „plakac” 5min, bo np. Nie chce tych butow. Nie potrafi dluzej sie na niczym skupic, jednak kocha prace plastyczne i ******* powietrzu. Mam w domu 3 tygodniowe niemowle i momentami nie wyrabiam.... Czy tu potrzebny jest psycholog?

Gość gość
R/u/ch na *

Gość gość
Raczej strzał w dupę na otrzeźwienie.

Gość gość
Normalne zachowanie w tym wieku mam tez 3 letniego syna i robi to samo,a nawet jest gorszy od twojej córki. Brzydkimi slowami dziecko zwraca na.siebie uwage, bo wie ze rodzic zawsze zareaguje. Mówi? Ciesz się. Co ty bys chciala zeby ona mówiła, co z tego ze bez senu papla, ona ma 3 lata, przecież. Cieszmy się, ze mamy po prostu zdrowe dzieci.

Gość gość
Potrzebny, ale tobie. Co? Masz nowe dziecko i starsze ci się znudziło i zaczęło cię irytować? Ona zachowuje się dokładnie tak, jak dzieci w tym wieku. Nie trzeba było sobie drugiego dziecka robić, skoro nie ogarniasz.

Gość gość
Moje ma 6 lat i też tak robi :(

Gość gość
Chce twojej uwagi bo pojawiła się konkurencja w postaci młodszego rodzeństwa. To normalne. Poświęć małej chociaż 15 min, takie tylko z nią bez noworodka. Poprawi się z czasem.