Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nigdy nie zrozumiem czemu 23 letnia studentka 5 roku predzej wezmie na chlopaka

Polecane posty

Gość gość

swojego rownolatka ktory chleje, ma niepowazne pdoejscie do zycia, oglada sie za innymi.... i gra w gry na kompie niz 15 lat starszego mezczyzne, ktory jest inteligentnty, odpowiedzialny i moglby dac jej duzo milosci i stabilizacje finansowa

Gość gość
bo nie potrzebny jej tatusiek? :D młodość jest piękna i trzeba szaleć z równolatkami, a nie spotykać się ze starymi, styranymi i zmęczonymi życiem prykami 23 latki nie szukają jakiejś wielkiej stabilizacji

Gość gość
A kto chce star***a? Zaaaal. Tylko dziewczyny mające problem z ojcem biorą starszych facetów. W społeczeństwie zawsze taka dziewczyna jest wyśmiewana, bo nie mogła znaleźć porządnego w jej wieku, za to starego po przejściach już tak.

Gość gość
23 latka to ma chcice i potrzebuje się je.ać jak królik, a do takiego zadania to młodzi faceci do 30 najlepsi, bo męskie libido osiąga szczyt właśnie w wieku 30 lat potem już tylko powoli spada.

Gość gość
Ja mam 27 lat, jestem prawikiem i z wiekiem mi libido spada. Nawet masturbację ograniczyłem.

Gość gość
bo ja rodzice utrzymuja i nie musi sie ogaldac na kase tylko chce uprawiac seks z jakims ciachem? Skonczy studia jak nie wpadnie z jakims polglowkiem to wezmie sobie tego twojego 35 latka z domem i autem i bedzie przykladna zona. Proste?

Gość gość
Męskie libido osiąga szczyt w wieku 20stu lat i od tego wieku powoli opada, dlatego seks daje największą przyjemność w wieku 17-20 lat

Gość gość
aha czyli 23 latka chce szalec ale 25 latka juz chce stabilizacji, a 26-28 latka to juz na pewno?

Gość gość
Nic jak pogratulować inteligencji, jak kierujesz się opinią obcych ludzi w wyborze faceta

Gość gość
Znów wykładasz te swoje przedpotopowe wizje. W tym wieku dziewczyny nie potrzebują żadnej stabilizacji, nie są tym zainteresowane. Dojrzewają to do tego znacznie później niż kiedyś. Swiat im oferuje ciekawsze propozycje niż babranie się w radosne małżeństwo i macierzyństwo i chcą z tego korzystać. Czego tu nie rozumieć? Dopiero jak 30 stuknie zaczynają myśleć o założeniu rodziny. Z tym że wtedy one już więcej osiągną niż ty obecnie i niestety nie będziesz się mieścił w kręgu ich wyborów. Tak szczerze to w ogóle nie masz szans na kobietę po studiach bo one znacznie wyżej mierzą niż ty sięgasz. Max szanse masz u dziewczyn po maturze nie bardzo wiedzących co z sobą dalej robić i szukających kandydata na męża.

Gość gość
Bzdury, że aż rzygać się chce. Mam niecałe 22 lata. Chcę stabilizacji, stałego związku i ewentualnego ślubu. Niestety wszyscy faceci mnie olewają albo nie mają poważnych zamiarów oprócz seksu, więc nie pieprzcie

Gość gość
Ja mam 19 i już mi się znudziło imprezowanie i szaleństwa, chciałabym już mieć chłopaka z którym bym mogła budowań poważny związek i czuć się z nim stabilnie, chcę urodzić w wieku 23 lat ale jak patrzę w około to nie mam z kim nawet o tym myśleć, faceci w tym wieku to dzieci:(

Gość gość
15 lat starszego to mają tylko studentki-d****** których nie stać na utrzymanie się w większym mieście. Oczywiście na imprezach studenckich i tak dają równolatkom, żeby była jasność. Nawet im alkohol kupuje. A "tatusiek"wszystko sponsoruje.