Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest ryzyko ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam, zadałam pytanie na antykoncepcyjnym, ale nikt mi nie odpowiedział więc spróbuję tutaj. Od 1,5 roku mam założoną spiralkę mulitoload, okresy mam regularne, z mężem kochałam się ok 2 tygodnie temu, dokładnie w dni płodne. Był to stosunek przerywany, zabroniłam mu kończyć w środku, ale wiadomo, że nawet przed wytryskiem wydzielina ma trochę plemników. Od tygodnia bardzo dziwnie się czuję, jestem płaczliwa, mam straszne gazy i wzdęcia i miesiączka spóźniła się już 2 dni. Ciągle boli mnie podbrzusze, ale krwi nie widać. Sprawdziłam szyjkę jest chyba dość nisko, wpada mi do niej palec, a nitka spirali nadal jest na swoim miejscu. Mam już 4 letniego syna i gdy zaszłam z nim w ciążę to objawy miałam bardzo podobne i potem już się nie powtórzyły, dlatego teraz się martwię. Z góry przepraszam za takie intymne pytanie i proszę o pomoc. Według mnie ryzyko jest minimalne, ale czasem zdarzają się przypadki ciąż ze spiralą. Co o tym myślicie?

Gość gość
Nie piszę się kochałam tylko dałam d**y

Gość gość
Spoko, Twój mąż jest bezpłdny :) Wyluzuj :) Wesołych Świąt Tobie życzę i żebyś na seks miała zawsze chętną picze.

Gość gość
Nie dawałam d*** bo mąż mnie posuwał w pipuszke a nie w d*** imbecylu z hasioka zakitrany

Gość gość
Z synem zaszłaś w ciążę? Sodomia i gomoria! Nie mogłaś tego robić z mężem? Musiałaś z synem ? Syn to Twoja zbyt bliska rodzina żeby z nim ten teges.