Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Guantanamo33

Oddany niewolnik szuka chętnej pani

Polecane posty

Oddany niewolnik Szukam chętnej Pani takiej która chciałaby ze bym został jej sługą , psem , szmatą . Szukam i chcę być niewolnikiem mieć swoją Panią , dla której zrobię co tylko rozkaże dosłownie wszystko każdą fantazje mojej Pani spełnię , chcę być niewolnikiem już od dawna dlatego szukam chętnej która chcę ze bym został jej niewolnikiem . Pragnę być sługą swojej Pani być szmatą , poniżany jak pies jako niewolnik jestem zdecydowany i gotów na wszystko . Czy jest tu jakaś Pani chętna która chciała była zainteresowana tym ? oczekuje tylko poważnych odpowiedzi .

Gość gość
Musisz zmień krajtu niewolnictwo jest zakazaneale jakbyś chciał to mógłbyś mi jaja wypolerować na kolanachdelikatnie oczywiście. 🖐️

Gość Chętnoskromny
Skromna Ja dziś a ja mogę? :classic_cool:

Gość gość
Nie znajdziesz, chyba że za $$$$. Większość kobiet jest uległa, a te co nieraz lubią dominacje spostrzegają uległego jako mało męskiego.

Gość gość
Wzjolbym cie do matki,ona to dalaby ci wycisk!!

Gość Chętnoskromny
Profesjonalnie rozkochuję i penetruję skromne cipki, ale okna też potrafię umyć jeśli zachodzi taka potrzeba. :classic_cool:

Gość gość
gość4imp 2016.04.02 Jasne, ze sa takie,ktore chca, a nie moga. Albo raczej nie moga tego co chca, bo branie byle czego to nie zabawa. Sugeruje tez, ze nie kazda kobieta jest taka cicha "ku=rwa". Mimo, ze moze. To ja wam tez zycze milego weekendu, bo sama dojezdzam wlasnie do "swojego celu". Chyba jestem gejem Szymonem, bo ten cel ma...ch.u.j.a. jezyk.gif Buziaczki. usta.gif Ach. Piekne sloneczko. usmiech.gif

Gość Chętnoskromny
A potem, gdy już szybach się odbijesz? :classic_cool:

Gość Chętnoskromny
W* :P

Gość Księżniczka999
Świetnie. Od kiedy jesteś gotów podjąć wyzwanie zadowalania mnie?

A potem będą czekać podłogi :D jak będę sie w nich odbijać to pomyślę nad przyodzianiem sukienki :classic_cool:

Księżniczka999 gotów jestem i powiedz mi kiedy byś ty chciała że bym mógł podjąć wyzwanie zadowalania ciebie , jeżeli o mnie o mnie chodzi to jestem gotów i chce tego bardzo . Bo on coś czuje że wymieknie to polecam się jaa .

Gość gość
Witaj niewolnik szukam cwela ktorym moglabym poniewierac zapraszam na snapa xtheyx

Księżniczka999 od kiedy chcesz , abym mógł zadowalać cię jato jestsem gotowy i chciałbym jak najszybciej bardzo pragnę tego .

Witaj moja Pani , to bardzo dobrze trafiłaś jezlei szukasz niewolnika to jestem chętny i zdecydowany zostać i być twoim cwelem wykonywać każdy rozkaż . A może się kontaktami wymienimy tel./kom

Gość gość
gość4imp 2016.04.02 Jasne, ze sa takie,ktore chca, a nie moga. Albo raczej nie moga tego co chca, bo branie byle czego to nie zabawa. Sugeruje tez, ze nie kazda kobieta jest taka cicha "ku=rwa". Mimo, ze moze. To ja wam tez zycze milego weekendu, bo sama dojezdzam wlasnie do "swojego celu". Chyba jestem gejem Szymonem, bo ten cel ma...ch.u.j.a. jezyk.gif Buziaczki. usta.gif Ach. Piekne sloneczko. usmiech.gif

Gość Chętnoskromny
Skromna Ja wczoraj No to prawie umówieni jesteśmy :classic_cool: Z zapomnisz o majteczkach wskakując w sukienkę? :P

Do tego zmierzam wskocze w SAMĄ sukienkę pod warunkiem porządnie wypolerowanej podłogi, w przeciwnym razie będzie kara :classic_cool:

Gość Niedomyślny Andrzej
Skormniś chyba wie jaką ma podłogę, prawda?

Gość gość
Autorze oni sobie robią z Ciebie jaja. To typowe. Na temat wchodzi grupka wzajemnej adoracji i go rozwala. A potem się dziwią, że mają hejt.

Gość gość
Dzięki za troskę ale jest zbędna;)

Gość 8Widmo8
Twój kawałek parkietu. :classic_cool: Rodzinnych Skromna Ty.;)

Gość Martaa35
Ja dominowałam tylko wirtualnie. Też fajnie ale wolałabym w naturze ;)

Gość gość
w naturze o wiele przyjemniej