Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bezrobotni pokażmy ilu nas jest!

Polecane posty

Gość gość

Niby w Polsce już stopa bezrobocia 7% i brakuje rąk do pracy a ja nie potrafię znaleźć roboty od 4 miesięcy, wysyłam CV i żadnej odpowiedzi. Oczywiście aplikuje tlko na stanowiska gdzie spełniam wymagania. Czy ejsteście w podobnej sytacji? Dalej w 2018 nie macie pracy?

Gość gość
35 lat bezrobotny od zawsze. Na utrzymaniu mamełe i babełe :)

Gość gość
Co w tym dziwnego? Jesteś w tych 7%... Ja w tym roku zmieniłam prace już 2 x na coraz lepsza. Za każdym razem ja ja rzucałam, teraz będzie mi ciężko bo mam umowę o prace ale w maju chce zmienić, bo mam na oku coś, gdzie warto zostać na lata. Aha pracy szukam od 1 do 10 dni.

Gość gość
jestem bezrobotny od 9lat bo mam depresje

Gość gość
Bezrobotny od 6 lat ( stolica) bo skończyłem studia i nie miałem znajomości żeby zdobyć do,swiadczenie, nie chcą mnie nigdzie nawet za darmo, bo nie jestem kobietą ktora może d*******yy

Gość gość
d-a-ć-$$-d-v-p-y :D

Gość gość
Te statystyki to fikcja, po prostu ludzie już się nie rejestrują. Moja siostra szuka pracy od 2 lat, poza ciężką pracą fizyczną typu sprzątanie na dużych obiektach nie ma nic. Wszędzie szukają z grupą albo statusem studenta. Nie mówiąc o zarobkach, bo tylko najniższa krajowa wchodzi w grę. Mieszkamy w dużym mieście.