Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczciwych i prawdziwie uczuciowych kobiet juz nie ma

Polecane posty

Gość gość
uczciwa = dziewica

gość dziś uczciwa = dziewica ??? gość dziś czyli w ogole go nie znasz zauroczylas sie w kolesiu ktorrego widujesz :D a moze to ja nim jestem :D

Gość gość
Jest ułamek prawdopodobieństwa :D

Gość gość
Chocbbym nie wiemjak byla uczciwa, w wieku 36 lat nie jestem w stanie byc dziewicą

Gość gość
2 567

Gość gość
"pommmpek dziś moglas napisac ze 2, faceci podobno w to wierza smiech.gif" X Nie wiem z kims sie zadawales , ale nie traktuj wszystkich miara swoich znajomych czy dziewczyn :o

Gość gość
Tak jak pisałem

Gość gość
I bardzo dobrze, ze nie ma. I to wy, faceci zmieniliście je w zimne suki. Taki uczuciowa i uczciwa zaraz zostałaby wykorzystana przez jakiegoś faceta i skończyłaby ze złamanym życiem i psychiką. A tak zimna baba sama wykorzystuje i ma się dobrze. Faceci już tak mają, że szanują tylko ludzi silnych, a słabymi i wątłymi pomiatają. Jak kobieta trzyma chłopa twardą ręką, to on też się trzyma, a jak robi co chce, to zaraz kochanki, wóda, albo coś gorszego.

Gość gość
eeeee kobieta wybiera chamow bo to biologia ja zmusza

Gość gość
gość dziś ahhaha pompek sie miedzy puszczalskimi obraca, pewnie, po co byc wiernym i kochac jedna ? skoro mozna bez tego dymac po kolei co sie rusza i ktora da :D albo dobrze o******** hahahaa :D :D I kiedy tylko najdzie ochota hahahaa

Gość gość
dobrze ob/cia/gnie :D wyssie do dna hahahaa

Gość gość
nie ma ladnych i wiernych kobiet kazda ladna zradza bo ma ku temu okazje 100000 adoratorow masa okazji do seksu tka to jest

Gość gość
gość dziś puknij sie w leb, naczytales sie glupot w internecie i teraz kazda jedna to puszczalska..

Gość gość
Jak można bredzić, że każda ładna to łatwa albo głupia? Ludzie, serio jesteście tacy durni? Są ładne i fajne kobietki, tylko jak macie takie głupie myślenie to nic dziwnego, że ich nie spotykacie, bo was omijają jak widzą z kim mają do czynienia i nawet nie dadzą się wam poznać, bo po co?

Gość gość
gość dziś nie ma ladnych i wiernych kobiet kazda ladna zradza bo ma ku temu okazje 100000 adoratorow masa okazji do seksu tka to jest A wsadź sobie te teorie gdzieś! Może sądzisz według siebie? To że jest okazja nie znaczy, że każdy korzysta. No chyba, że Ty tak robisz jak jakaś szmatka do podłogi, ale pojmij, że nie każdy jest taki sam jak Ty

Gość gość
Smutny to musi być czyjś świat gdzie każda okazja do seksu kończy się seksem, a może to pies jakiś pisze ?

Gość gość
ja wiem jaka jestem i na kogo zasluguje kazdy ko sie szanuje ma wymagania, niestety, zarowno kobiety jak i mezczyzni

Gość gość
Kazdy kto sie szanuje ;) Dobanoc :)

Gość gość
Haha to z psem było dobre :) Tyle, że nawet pies nie leci na wszystko co się rusza. Ktoś, kto myśli tak o innych musiał skądś ten pomysł wziąć... Czasem niestety zapewne ze swojego przykładu :D Też miałam niejedną propozycję, ale to nie znaczy, że z nich skorzystałam. Znam też facetów, którzy mając takie okazje na tacy i będąc solo- nie skorzystali. Wiec sorry wszystkim, którzy myślą w stylu " każdy zdradza/ korzysta jak ma okazję" itp - mylicie się na całe szczęście :)

Gość gość
ja naleze do tych porzadnych :D

Gość gość
Wydaje mi sie że ja taka byłam. Wyksztalcona, mało wymagająca, zabawna, naturalna tak każdy mówi. Ale trafiłam na faceta co tego nie docenił i stworzył toksyczny związek. Staram się podnieść ale ciężko po takim zranieniu. Przejrzałam na oczy. Nie wiem czy komuś jeszcze zaufam. Tylko facetowi z dobrym sercem a takich mało jest.

Gość gość
gość dziś Witam w klubie :) Przezycia mamy pewnie podobne Moj ex w patologii sie wychowal i patologie tworzyl, na szczescie sie uwolnilam od tego toksyka Glowa do gory, moze trafimy kiedys na nomalnego faceta

Gość gość
jaki byl twoj ex? co to znaczy patologie tworzy, mozesz rozwinac? nie mieliscie pieniedz czy co?

Gość gość
przeciez sami wybieracie tych dupkow i patoli to do kogo prentensje, oni juz tacy sa? pytanie jakie wy jestescie? swoj lgnie do swego

Gość gość
Kobiety po 1 przestancie leciec na patoli bo ani wy nie jestescie szczesliwe ani nie zbliza wasto do fajnego zwiazku Po 2 zacznijcie sie szanowac bo do rozwiazlej kobiety porzadny i dobry mezczyzna nie zagada. Po 3 przestancie czytac te feministyczne i lewackie gazety bo one wmawiaja wam tak wiele bzdur, przez ktore macie potem problemy w zyciu.