Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczciwych i prawdziwie uczuciowych kobiet juz nie ma

Polecane posty

Gość gość
20:26 myślisz się znam piękne i skromne kobiety , nie myl urody z 2 kilo tapety i włosami prostymi jak drut ,farbowanymi na agresywne kolory

Gość gość
Faceci sami je wytepili, wysmiewaniem ,wykorzystywaniem, i innymi obrzydliwosciami

Gość gość
19:48 przez to że cię to denerwuje pewnie specyficznie się zachowujesz i dlatego jesteś omijana przez normalnych. Normalna kobieta jest zadowolona ze się podoba. Nikt nie szuka tylko uczciwej , uczuciowej i koniec kropka. Facet szuka normalnej przeciętnej w każdym calu kobiety plus to że jest uczciwa i uczuciowa. I w tym jest cały problem.

Gość gość
Jeśli kogoś denerwuje że się specyficznie zachowuje do jest wioskowym glupkiem który ma alergię na punkcie inności , normalny inteligentny facet był by szczęśliwy ze ma kobietę inną od wszystkich

Gość gość
dziś ehh tylko zależy o jakiej tu inności mowa?

Gość gość
To że kobieta jest trochę nieśmiała , nie rzuca się że swoją "za//je -bistoscia " na wszystkich

Gość gość
A jak facet zachowuje się jak debil - czyli inaczej niż mówią normy społeczne i to na minus to pewnie będziesz szczęśliwa że jest "inny"? Co tu dużo gadać jesteś sama bo wszędzie widzisz wioskowych głupków. ***Jestem inna jestem święta, jestem kùrwa piėrdolnieta.***

Gość gość
Też jestem taka, do tego nie brak mi urody jak tu niektórzy sugerują. Ale akurat uroda utrudnia poznanie wartościowego mężczyzny, uroda to przynęta dla donżuanów. Bardzo łatwo zostać starą panną.

Gość gość
dziś a jeszcze łatwiej starym koniobijcą - no pozostają co najwyżej prostytutki. Kobiety mają łatwiej bo nawet te najbrzydsze znajda amatora a facet oprócz wyglądu musi mieć kase firmę i inne goooooowna by przyciągnąć te hieny.

Gość gość
Yhm

Gość gość
gość dziś 19:48 "przez to że cię to denerwuje pewnie specyficznie się zachowujesz i dlatego jesteś omijana przez normalnych. Normalna kobieta jest zadowolona ze się podoba. " a to ciekawe... A ja myślałam, że normalne kobiety nie są zadowolone gdy ktoś za nimi pogwizduje lub rzuca ordynarnymi tekstami, to też się zalicza do postrzegania przez fizyczność, a o tym była mowa w opierdzielanym bezpodstawnie poście :) Trzeba być trochę nie halo, żeby cieszyć z każdego przejawu podobania, część z nich niestety po prostu wkurza i właśnie to jest przejaw normalności danej kobiety.

Gość gość
21 10 dobrze ze ktoś to zwerbalizowal- mężczyzna nie szuka kobiety atrakcyjnej, mądrej, inteligentnej, uczciwej i uczuciowej, ale przeciętnej normalnej, uczciwej i uczuciowej. Ale potem tyle negatywnych tekstów gdy napisać "jestem ładna ale mam problem ze znalezieniem porządnego mężczyzny". Co za brak spójności. Bojkotuje to wszystko.

Gość gość
gość wczoraj "21 10 dobrze ze ktoś to zwerbalizowal- mężczyzna nie szuka kobiety atrakcyjnej, mądrej, inteligentnej, uczciwej i uczuciowej, ale przeciętnej normalnej, uczciwej i uczuciowej. Ale potem tyle negatywnych tekstów gdy napisać "jestem ładna ale mam problem ze znalezieniem porządnego mężczyzny". Co za brak spójności. Bojkotuje to wszystko." - haha A co do innych wypowiedzi- napisać coś głupio każdy potrafi, ale potem jak jego mądrości zostaną obalone to już cisza

Gość gość
sensownych mezczyzn tez nie ma wlasciwie to ludzie sa bez sensu i dochodze do wniosku, ze nie ma co idealizowac rzeczywistosci, najlepiej w ogole nie miec oczekiwan i akceptowc swiat takim, jaki jest, mezczyzni chca glownie seksu, kobiety same nie wiedza czego chca, milosc ogolnie zawsze przeminie, ludzie sie soba nudza, zycie jest jakie jest i nic na to nie poradzimy. Ja sama nie wiem jaka jestem, mezczyzna, z ktorym kiedys krecilam strasznie mnie idealizowal ze jestem wlasnie taka super "uczciwa i prawdziwie uczuciowa" a mi sie rzygac chcialo od tych romantyzmow, kazdy czlowiek ma wady.

Gość gość
Masz racje jest masa chamskich j******h uposledzonych intelektualnie kobiet ktore udaja ze maja wysokie ego sa puste jak sk***esyn i to nie jet tak ze na takie trafiam bo wszyscy mezczyzni na ykie przynajmniej kilka razy w zyciu trafili. Są tez fajne kobiety uczuciowe kochajace mądre ale problem polega na tym ze ciagle zyja w celibacie a seks jest wazny tylko wez im tp powiedz to nazwą normalnpsc puszczalstwem bo tak im matrix glowy rozp******il

Gość Adam GG
gość wczoraj Ja taka jestem ale każdy mnie zostawił , mam ciepłe serce kocham dzieci i chciałabym mieć męża którego mogła bym kochać , ale każdy mnie zostawił dla takiej typowej pustej lali albo takiej która idzie do łóżka na pierwszej randce , ciepłe kobiety wymieraja bo ich nikt nie chce > twój problem skarbie jest taki że trafiasz pustaków którzy nie chcą poznać cię wewnętrznie, co prawda jest ich dużo, ale nie możliwe aby w roku nie trafić ( nawet przypadkowo ) na jednego faceta z sercem. Być może to gdzie ich poznajesz ma coś wspólnego z tym kogo tam poznajesz. Wrażliwego faceta nie znajdziesz w knajpie lub na portalu gdzie same pustaki/ruch*acze, tylko np. na odczycie wierszy, jakimś przedstawieniu artystycznym, prztyułku dla psów w którym on robi wolantariat itp itd. Znajomość marketingu pomaga znaleźć partnera tak jak firmie klienta docelowego, ale pierwszy regulamin to odrobić lekcje odnośnie odbiorcy docelowego, musisz znać rutyne tego typu który próbujesz poznać i wiedzieć o tym typie wszystko.

Gość gość
To ruszam na takie spotkania po świętach

Gość gość
Autorze sa ale sa takimi samymi ofiarami feminizmu jak porzadni mezczyzni. Feminim promuje rozwiazlosc, ktorej takie osoby nie toleruja i w ten sposob trudniej sie takim osobom spotkac.

Gość gość
jesli sie kocha prawdziwie to sie nie zdradza ani nie robi swinstw za plecami ale faceci nawet bedac w zwiazku potrafia sie slinic do innych kobiet i wez tu czlowieku traf na tego wartosciowego faceta..

Gość gość
wiekszosc facetuw w polsce jest zbyt milych i przez to nie wywoluja w kobietach sekusalnych emocji, stad tyle singielek 30 latek

Gość gość
zbyt milych ? raczej chamskich, a takich sie omija z daleka, przynajmniej kazda normalna kobieta sie z takimi nie zadaje

Gość gość
uczciwa kobieta to oksymoron !

Gość gość
kobiet nie można polubieć bo już nwet biblia mówi że kobieta to stworzenie co przywodzi o upadku, pamiętacie kto zerwał jabłko z drzewa życia i śmierci? No kobieta - kobieta to istota mniej inteligentna, zyjąca i słuchająca emocji przez to tyle kobiet narobiło ambarasu na swiecie kobiety powinny co najwyżej uprawiać działki w ogródku i zajmować się dziecmi bardziej komplikowane i odpowiedzialne prace jak szefowanie w firmie nie powinno wchodzić w grę bo tylko to generuje straty

Gość gość
Kobieta zmienna jest ;) ale za to Nas kochacie :)

Gość gość
osoba szczera i uczciwa nigdy nie bedzie podejrzewala ze ktos moze ja oklamac,,oszukac czy okrasc itp.. zwlaszcza ktos bliski - partner/partnerka chyba ze ma za soba mase przykrych doswiadczen, to niestety z czasem staje sie zwyczjnie ostrozna w zawieraniu nowych znajomosci

Gość gość
gość dziś Wroc do szkoły i naucz sie pisowni najpierw, dopiero pozniej sie udzielaj :D

To gdzie mozna spotkac taka wartosciowa kobiete ?? mam lazic od domu do domu i szukac ?? :D

Gość gość
no to jak sie przymilaja to sa zbyt mili

Gość gość
pommmpek dziś haha :) no mozesz do mnie zapukac :D

Gość gość
Nie ma każda kocha tylko za fajny wygląd