Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczciwych i prawdziwie uczuciowych kobiet juz nie ma

Polecane posty

Gość Elegenckichłopak32
dziś Może takich podświadomie nie szukasz? Imponuje Ci coś innego. Ja np. przy swojej byłej bez przerwy musiałem się tłumaczyć czemu nie piję wódki. Przed jej znajomymi, rodzicami, przed nią samą. Super byłoby jakbym pił, czy to normalne? Bo dla mnie całe to towarzystwo było niewychowane bo uważam, że do dobrej zabawy niepotrzebny jest alkohol

Gość gość
22:30 to faktycznie ciulowo trafiasz... a ja właśnie takiego faceta szukam, który nie musi chlać

Gość Eleganckichłopak32
To ładnie. Taką to bym od razu w jakieś eleganckie miejsce zaprosił :)

Gość gość
Elegenckichłopak32 wczoraj dziś Szczerze to nie szukam, na sile sie i tak nie znajdzie,wiec po co sie pakowac znowu w zwiazki ktore nie beda mialy przyszlosci? Co do picia - coz,wiekszosc pije i dla Twojej ex to bylo dziwne ze Ty tego nie robisz. Dla mnie nie jest, sama nie lubie wodki, a jak mam chec to wole siegnac po czerwone wino lub jakis likier, krem. Mozna wypic kulturalnie a nie zeby zaraz chlac..

Gość gość
Jak można zmuszać kogoś do tłumaczenia się z niepicia wódki?? No niezła rodzinka. Prędzej się można tłumaczyć, ale ze skłonności do picia. Czemu porządni faceci tak ciulowo trafiają? I odwrotnie?

Gość gość
gość dziś Jak można zmuszać kogoś do tłumaczenia się z niepicia wódki?? No niezła rodzinka. Prędzej się można tłumaczyć, ale ze skłonności do picia. Czemu porządni faceci tak ciulowo trafiają? I odwrotnie? X Pisalem o tym juz. Feminizm promuje patologie i rozwiazlosc. Feministki krzycza we francji " allah akbar", wychwalaja Kijowskiego a wiadomo kto to alimenciarz, olewajacy swoje dzieci. A walcza z mezczyznami, ktorzy sa odpowiedzialnymi ojcami, promuja rozwiazlosc, ktorej konsekwencja sa miedzy innymi problem w znalezieniu sobie kogos do stalej relacji czy zwiazku. Nie wspomne o marszu szmat czy marszu za aborcja. A gdzie prawa kobiet tych najmlodszych a slyszeliscie o obrzezaniu dziewczynek w wielkiej brytanii? Feministkom to zwisa totalnie.

Gość gość
czemu przadne kobiety trafiaja ciulowo i odwrotnie :D

Gość gość
Przyznam ze bylam w kilku popapranych" zwiazkach, nigdy wiecej ! Mam nadzieje ze teraz jak sie zakocham to z wzajemnoscia i na cale zycie juz ;)

Gość gość
w mojej rodzinie bylo niestety kilka par w ktorych byl alkohol, byly rozstania i powroty, jeden zwiazek przetrwal , jeden nie, facet wybral wodke, dla pijusa zawsze gorzala bedzie wazniejsza od rodzin/kobiety, przykre ;(

Gość gość
Najgorsze jest to, że często bywa faktycznie tak jak ktoś pisał wyżej, że jak nie pijesz to część osób się nabija itd. To oni raczej powinni się o siebie martwić, a nie czepiać tych co nie piją. Jak kobieta nie chce, żeby jej facet pił to afera i pretensje, że się czepia, że przesadza, a tak trudno zrozumieć, że to niszczy zdrowie, psychikę, związki, rodziny? Ale ten co pije to nie zrozumie, pewnie już mu myślenie siadło. Omijać z daleka.

Gość gość
Dzis kobiety pija na takim samym poziomie co mezczyni

Gość gość
Na szczęście nie wszystkie.

Gość gość
gość dziś prawda, sa jeszcze takie ktore maja rozum ;)

Gość gość
gość dziś nie dosc ze myslenie to i wnetrznosci :D

Gość gość
haha no właśnie, wnętrzności też :) Rozbraja mnie gdy niektóre kobiety myślą, że po ślubie to on przecież przestanie pić i wgl - o święta naiwności, wtedy to dopiero zacznie! Mam właśnie dwie takie rodziny w sąsiedztwie, co chwilę jęki, awantury, bo on musiał się napić... i małe dzieci przy tym, chore. A jeden z drugim powie, że przecież to nie problem, że on sobie piwko wypije albo dwa. Albo trzy. Bo to tylko piwko przecież. Codziennie. Powodzenia.

Gość gość
Ja m.in. z powodu alkoholu odeszlam po siedmiu latach.nawet nie wóda,ale praktycznie dziennie browar-ktora by to wytrzymala?

Gość gość
gość wczoraj nie ja :D

Gość gość
ja też nie :)

Gość gość
Cisza nastala Wszyscy imprezuja czy co :D

Gość gość
Wszyscy pojechali na zakupy, bo w niedziele zamknięte :)

Gość gość
haha :D ach te zakupy i stanie w kolejkach oooo

Gość gość
Eleganckichlopak32 to zyje ? ;)

Gość gość
uczciwych i prawdziwie uczuciowych mezczyzn nie ma

Gość gość
Pewnie są, tylko źle trafiają... Może kiedyś zejdzie się uczciwa z uczuciowym :)

Gość gość
Ja wlasnie na to czekam :)

Gość gość
gość dziś tez na to czekam raczej na kogo ;) na uczciwego i uczuciowego

Gość gość
Dziwne ale zazwyczaj te spokojne osoby szukają wśród swoich przeciwieństw. Spokojny chłopak, taki przeciętny prawik będzie zauroczony bardzo piękna wyzwolona dziewczyną a spokojna dziewczyna potocznie zwana szarą myszką wybierze przystojnego macho. Jakoś bardzo rzadko można spotkać parę niezapieknych, spokojnych młodych.

Gość gość
gość dziś Ojj, właśnie bardzo dużo takich par w życiu widziałam, tzn nie że brzydkich :) tylko bardzo podobnych do siebie pod względem charakteru- oboje spokojni itd, albo oboje wariaty, ale naprawdę dobrane, szczęśliwe pary :) Także nie traćmy nadziei :) Wizualnie w sumie też wiele znam par, że są do siebie bardzo podobni :) Czasem myleni z rodzeństwem, a to para :) Może przyciąga to co znajome czyli podobne do tego co się całe życie widzi w lustrze? :) albo po prostu przypadek, że tak wyszło