Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorkaaa

Przeskoczył mi mięsień szyjny prawy kręcz szyji

Polecane posty

Gość gośćautorkaaa

Wczoraj wstając z łóżka bardzo mocno się przeciągnełam i przeskoczyło mi. Miałam dużą opuchlizne woęc nie dało się zauważyć tego mięśnia. Smarowałam Viltarenem, brałam paracetamol, rozgrzewałam termoforem. Nic nie pomogło. Pojechałam do Poradni Nocnej. Lekarka wyczuła duże zgróbienie, potwierdziła, że coś przeskoczyło w szyi. Nazwała to kręcz szyi. Zapisała 2*1 Anapran i Mydocalm Forte. Mam po nich skutki uboczne i nie wiem czy dalej brać. Cala noc nie spałam żadna pozycja mi nie pasowała cholernie bolało. Dziś wygląda to tak https://zapodaj.net/45c4230044de7.jpg.html widać dalej ten mięsień. Dalej boli nie moge swobodnie sie poruszać. Chciałam zapytać jak długo musze czekać aż ten miesień wskoczy spowrotem? Najgorsza jest dodatkowo sztywnosc karku. Rozgrzewam cały dzień. Lekarka powiedziała że do 5 dni może bolec zanim leki zadziałają. Jak poradziliscie sobie z taką nie miła dolegliwością? Nie wiem czy dziś też uda mi sie zasnąć. Pozdrawiam.

Gość gośćautorkaaa
Z góry sorki za błędy:/

Gość gość
Widać widać. Spokojnie grzej. Teraz wszystko masz napięte. Wkońcu puści i poczujesz ulge. Mydocalm fakt ma sporo skutków ubocznych.

Gość gość
Wyskoczyło wróci spowrotem. Jest napuchnięty

Gość gość
To na tetnice wyglada. Jakis miesien ci przeskoczyl i wybrzuszylo ta tetnice. Spokojnie.

Gość gość
Nikt nie mial podobnie? Podobno przy kręczu szyi boli miesien obojczykowo-mostkowo-obokczykowy mnie tak boli najbardziej zboku szyji od tylniek strony i sztywny kark mam

Gość autorkaaaa
Mialo byc miesien obojczykowo-mostkowo-sutkowy