Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klatka na penisa

Polecane posty

Gość gość

Ktoś próbował? Warto kupić?

Gość gość
Nikt takiego czegoś nie próbował?

Gość gość
Czemu?

Gość gość
gość4imp 2016.04.02 Jasne, ze sa takie,ktore chca, a nie moga. Albo raczej nie moga tego co chca, bo branie byle czego to nie zabawa. Sugeruje tez, ze nie kazda kobieta jest taka cicha "ku=rwa". Mimo, ze moze. To ja wam tez zycze milego weekendu, bo sama dojezdzam wlasnie do "swojego celu". Chyba jestem gejem Szymonem, bo ten cel ma...ch.u.j.a. jezyk.gif Buziaczki. usta.gif Ach. Piekne sloneczko. usmiech.gif

Gość gość
Taki pas cnoty dla faceta :)

Gość gość
Zabawa jest super... Ja sam kupilem dwa rozne. Jeden okazal sie do bani - za maly pierscien i "klejnoty" nie chca przez niego przejsc. CB6000S jest regulowany i pasuje. Jest tez w wersji plastikowej - mozna smialo na lotniskach przez bramki przechodzic. Tylko pamietamy - zamiast kloski to plastikowe zasiski lub mini klodki. Wspaniale uczucie jak cie dziewczyna podnieca a tam nie ma gdzie stanac bo nie ma miejsca. Poleca goraco :-)

Gość gość
Właśnie się zastanawiam nad czymś takim. Mam 21 lat, jestem prawiczkiem i nigdy nie byłem z kobietą. Lubię femdom. Będzie mnie to nakręcać jak pójdę na wykład (na studiach) i będę patrzył na dziewczyny bez erekcji.

Gość gość
Musisz koniecznie sprobowac. Ten tylko rozumie o czym mowie jak to sa przezyje. Wspaniale to dreczenie jest. Polecam goraco...

Gość gość
Mam jeden pas cnoty do sprzedania. Ktos chetny? Zostaw mail to sie odezwe.

Gość Lizydup
Nie próbowałem, ale brzmi super! Bardzo lubię kiedy partnerka ostro traktuję mojego 15 centymetrowego ptaszka i nie ma litości dla jąderek :D