Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem nikim dla facetow

nikt mnie nie chce, a inne kobiety maja po kilka facetow

Polecane posty

i wszystkie wychodza za maz albo maja juz mezow

Gość gość
Taki lajf.

Gość gość
Wszystko leży w podejściu. Każdemu zależy na wyzwaniu, a ze swoim podejściem wyzwaniem nie jesteś.

Gość gość
Moje koleżanki nie szanuja facetów , rzucają zmieniaja, ja podobno jestem ładna uczynna, chciałabym mieć męża i dzidziusia ale każdy facet mnie zostawia .... rozumiem cię nie łam się , najwyżej na starość będziemy wrednymi babami z kotem , których ulubionym zajęciem jest donos na policję na sąsiadów :D

Jeśli będziesz sobie powtarzać, że nikt Cię nie chce, to tal będzie. Zmień nastawienie, polub samą siebie to nie opędzisz się od facetów:)

Gość gość
To tak nie działa , ona pewnie ma dobre serce a takimi kobietami się pomiata , faceci lubią takie które ich źle traktują i odpychaja , takiego typowego "materiału na żonę i matkę " nie szanują a szlaufy tak

Gość gość
Potem jak szlaufa ich kopnie w tyłek i wyciśnie z kasy to szukają miłych i uczciwych dziewczyn, ale sorry moi drodzy. Żadna z nich was nie przygarnie.

Gość gość
musisz być po prostu kosmicznie brzydka albo mieć jakąś zrytą ceche chrakteru co odstrasza

Gość gość
20:23 raczej zalecza u takiej serce , a kiedy znowu przy takiej nabiorą skrzydeł odejdą do innego imprezowego plastika

Gość gość
dziś głupszej wypowiedzi w zyciu nie słyszałem - ja np. wole kobiety spokojne i normalne a nie napuszone wredne i roszczeniowe s...ki za przeproszeniem ( a takich dzisiaj jakieś 90 proc i trzeba być kimś o pokroju dresiarza by z nimi być ja nim nie jestem ).

Gość gość
20:27 sorry jest popyt jest podaż , jest 90 % takich kobiet bo takich kobiet chcą faceci , dziwne że wszystkie skromne miłe dziewczyny w moim otoczeniu były : zdradzone, pobite lub wysmiane w pracy lub szkole przez faceta , nie dziwię się że skromnych ciepłych kobiet brakuje , takie kobiety faceci tepia i stroja sobie z nich żarty razem z pewnymi siebie plastikami

Gość gość
U mnie w szkole faceci wstydzili się nawet rozmawiać że skromnymi ulozonymi dziewczynami , woleli rozwydrzone puszczalskie kolezaneczki , które były przebojowe i wyzywajace

Gość gość
dziś głupia jesteś jak kilo gwoździ - kobiety stały się roszczeniowe bo chcą być nieodpowiedzialne - facet jest im potrzebny tylko do przynoszenia pieniędzy, prac hydraulicznych - popyt jest na to co jest czyli dresiarstwo kobiece bo innego wyboru nie ma - tyle ze ja tam wole być sam niż się męczyć jak większość moich znajomych w związkach u których obserwuje tylko frustracje i narastający gniew.

Gość gość
20:40 jesteś sam bo brzmisz jak typowy desperat który ma pretensje do całego świata tylko nie do siebie , pewnie jesteś z tych co się za kawę boją kobiecie na randce zapłacić

Gość gość
20:40 widać że jesteś strasznie chciwy i skapy bo to nie jest temat o materializm tylko o tym dlaczego wrażliwe dobre kochające dziewczyny są same

Lubie siebie, to mezczyzni nie lubia mnie. Nie lubia mojego towarzystwa, bo nudze ich.

Gość gość
High five mała!!! :-) Mam tak samo tyle, że z kobietami ;)

Gość gość
Zostaniemy wszyscy sami i bezdzietni :3

Gość gość
Życie. Mogę być sam ale jakoś tego nie widzę :/ W rodzinie uchodze za osobę, która stawia na rodzinę, zasady, uczucia itd itd. Jakoś może sobie to poukładam jakoś choć już jest ciężko :/

Gość gość
kobieta to taka istota którą naprawdę ciężko polubić już nawet biblia mówi o tym że kobieta doprowadza mężczyznę do upadku

Gość gość
21:37 to numer papieski więc pewnie miała jakieś objawienie za wstawiennictwem św Benedylberta, a ty bezmyślnie pytasz... Trochę wrażliwości człowieku

- nie chca sie ze mna kolegowac, szybko traca zainteresowanie mna, olewaja mnie

Gość gość
Jeśli dziewczyna reprezentuje sobą jakieś wartości to po co ma robić z siebie pustą barbie lale? To właśnie "faceci " a nie mężczyźni lecą na ulotna powierzchownoc