Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie potrawy i ciasta przygotowaliście na święta?Co się jada w waszych regionac

Polecane posty

Gość gość

h?

Gość gość
Up

Gość gość
Sernik, babke wodną, miodowiec, sałatkę warzywną, żurek w tym takim chlebie, jajka faszerowane. Dodatkowo sałatka z gyrosem i piernik. Rodzina się zjeżdża ;)

Gość palę_maile
jeszcze wytrzymam dwie godziny Postu ale po północy NIKT mnie nie zatrzyma, otworzę browary i naleję do kufla a schab pieczony ze śliwkami , nasączony w miodzie i winie , porządnie nasączony czosnkiem i przyprawami, typu kminek i majeranek będę chrupał z przyjemnością a nogi indyka upieczone z ziołami wszamię, jak frytki , na deser pieczona kaczka z jabłkami faszerowana , mniam, będę jadł, popijał browara, trochę snu i znowu rzut na jedzenie, na jajka w majonezie i sałatki oraz śledź w oleju i po węgiersku lub kaszubsku , na wszelki wypadek kupiłem nowy sracz, gdyby ten obecny kibel pękł od srania , czyli nażreć się, nachlać się, wyspać się i zesrać się takie przewiduję Święta Wielkanocne !

Gość gość
na wszelki wypadek kupiłem nowy sracz, gdyby ten obecny kibel pękł od srania , czyli nażreć się, nachlać się, wyspać się i zesrać się takie przewiduję Święta Wielkanocne ! xxxx XD XD XD XD LOL

Gość Nina Kowalska
U mnie był schab ze śliwką i oczywiście żurek, a że ze schabem zeszło się długo to zupkę przygotowałam z koncentratu żurku od Krakusa, wyszło naprawdę przepysznie.