Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bandziorek333

Poznam miła kobietę, próba nr 2 :)

Polecane posty

Gość gość
A takie piękne było, Amerykańskie :)

Gość gość
Bandziorek to chimeryczny mężczyzna...

Gość gość
To kobieta

Gość Lustrzane odbicie Dody
Ja juz do Ciebie Bandziorek nie bede pisala. Mam wrazenie ze mnie lekcewazysz,wiec nie bede sie wysilac....podobnie jak z ta przyjaznia, nie bede sie narzucac. https://youtu.be/IZS2_H2Q0z8

Gość gość
I kij na drogę mu...

Gdyby nie to ze zagadalam do Ciebie na innym temacie,to pewnie nawet bysmy sie nie spotkali. Rozpoznalam Cie po nicku,moglam siedziec cicho i nic sie nie odzywac...ale tak dobrze mi sie z Toba pisalo,wiec uznalam ze sprobuje...i zagadalam...ale po ostatnich twoich wpisach mam wrazenie ,ze sie narzucam z przyjaznia...wiec juz nie bede. https://youtu.be/TRBCWWtysFU Kiedy sie do Ciebie odzywam ,Ty nie masz czasu by mi odpisac...no coz...mnie tez szkoda marnowac czas,na kogos kto tego nie docenia....Bay,bay,bay. Ps.nie jestem kolem zapasowym,badz piatym kolem u wozu....a chyba tak sie czuje. Nie musisz mi odpisywac...nawet nie chce tego...niech zostanie tak jak jest....przynajmniej nie bede juz o Tobie myslec. https://youtu.be/cHdJDzqwk-s

Gość endriu      domyslny
Pękła wątła nić...

A tak poza tym...do tych wszystkich ktorzy mieli mnie za slodka-idiotke...pozory moga bardzo mylic...bo kiedy bylam "Dody klon" to naczytalam sie o sobie jaka to jestem j******a...ze mam pod czacha cos nie tak...pewnie tylko dlatego,ze dodawalam slowko ....bez kitu.... Raz nawet przeczytalam o sobie ze pewnie jestem z jakiegos blokowiska,bo slownictwo na to wskazuje. Ludzie jednak sa okrutni...nic o mnie nie wiedza ,ale sie wymadrzaja....wystarczy napisac w niku "Dody klon"lub "Lustrzane odbicie dody"....i jezdza po Tobie jak chca....zabawne...ale to swiadczy o tych ktorzy tak postrzegaja innych ludzi...sadza wedlug siebie. Wczesniej mialam inny nick i najczesciej z niego pisalam. Jeszcze nie tak dawno bylam "Kawa z cukrem bez smietanki" i jaki z tego wniosek ....wiecej przykrosci spotkalo mnie pod nazwa "Dody klon"....ludzie jednak sa zacofani...mysla ,ze za tym kryje sie slodka-idiotka....prawda jest inna. Nie jestem Doda i nigdy sie za nia nie uwazalam...jestem soba. Ostatnio nawet Pan Endriu nazwal mnie, ze jestem prosta kobieta....i pewnie wywnioskowal to z tego, ze juz wiele wie o mnie...bo wystarczylo ze w tle widnieje napis "Doda"nawet o tym nie wie ze rozmawial kiedys ze mna z goscia i wtedy nie narzekal ,ze ze mnie taka prostaczka....coz ....tak bywa. Pisze to aby co niektorym dac do zrozumienia jak bardzo potrafia sie mylic....i na przyszlosc nie oceniajcie kogos zbyt pochopnie. Milego dnia zycze.:) Ps.Po tej wypowiedzi pewnie zmienie nick na zupelnie inny....hahaha

Gość Bandziorek333
Hej. Nie wiem o co chodzi , ale ok. Skoro nie chcesz nie będę Cię do tego zmuszać. Nie wiem czy pamiętasz ale w sobotę ja pisałem i nie było odzewu z Twojej strony. Nigdy się nie narzucalas. Wczoraj bylem bardzo zmęczony po ciężkim dniu i zasnąłem z pilotem w ręce czekając na Ciebie. Przykro jest czytając to co piszesz.

Gość gość
Właśnie, kij ci w doopę

Na koniec - jest mi przykro, że tak to wszystko sie skończyło. Jeżeli w jakoś sposób czujesz się urażony - przepraszam.

Gość Bandziorek333
Urażony , miało być urażona .

Gość gość
Ej co z wami , no piszcie , dawno nie bylam na weselu, chce isc

Gość gość
Wiedziałem że doda to kawa bez śmietanki :(

Gość gość
Chyba miedzy wami zaszło jakies nieporozumienie. Radze wyjasnic

Gość gość
Bandziorek no bo kobiet sie nie olewa, też się do takiej jednej zabieram jak pies do jeża.. to niestety kobietom się nie podoba

Gość gość
Dobranoc

Gość gość
Dobry wieczor.

Gość gość
Bo to Bandziora wina ; chcial wszystko za szybko, a Doda sie przestraszyła. Kobiety lubia powoli. Bandzior zrozum to. Biedna Doda :(

Ludzie, o jakim olewaniu mowa? Wczoraj zasnąłem , bylem zmęczony, to jest olewanie? Do Dody nie zabierałem się jak pies do jeża, to jest kobieta, szanuje ja bo jest wspaniała, rozumie mnie , ale nie czuje się tu winny. Od samego początku wiedziałem ze to forum nie jest dobrym pomysłem, pisanie, pisanie i tylko pisanie, na żywo wyjaśniłbym wszystko w 5 min. życzę wszystkim spokojnej nocy, Dobranoc.

Gość gość
Masz racje. Baby chca tylko pisać i szukać emocji a przychodzi co do czego to sie nie spotka

Gość gość
wczesniej jom uraziles ; jurz dlógi czas temó

Gość gość
Bandzior fochmen. Nie dziwie sie ze sam . Tylko Dodki szkoda. Jak ja nie cierpie fochowatych kolesi

gość dziś Bandzior fochmen. Nie dziwie sie ze sam . Tylko Dodki szkoda. Jak ja nie cierpie fochowatych kolesi Jak ja nie cierpie pustych "bab", a ty taka jestes:) kolesi - hehe