Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna BD

Pomnik mojego zięcia!

Polecane posty

Gość Anna BD

Witam Panów i Panie. Chciałabym przedyskutować publicznie pewien zwariowany pomysł,a jest nim wykonanie pomnika mojego zięcia.Pomnik rzecz jasna stałby w moim ogrodzie.Skąd taki pomysł zapytacie: Pomysł zrodził się w wyniku pewnego zdarzenia które zapamiętam na zawsze.Mój zięć uratował teścia ryzykując swoje życie i zdrowie Pewnego poranka mój mąż wybrał się jak zwykle na grzyby,niby standard ale zawsze wracał przed 9.00,tym razem była już 11.00 a męża nie ma,zestresowałam się i zadzwoniłam po zięcia żeby poszedł do lasu go poszukać.Jak bardzo się przestraszyłam kiedy zięć zadzwonił ze szpitala. Wataha wilków zjadała mojego męża a mój zięć wszedł między te bestie i go uratował sam doznając przy ty wielu ran szarpanych i z tymi ranami niósł teścia przez las aż do zabudowań by zadzwonić po karetkę. 48 ugryzień,uszkodzone żyły i ścięgna - to przeżył mój zięć.Mój mąż stracił rękę i część tułowia.Obaj przeżyli.To tyle a teraz do meritum. Czy to dobry pomysł z tym pomnikiem?Chciałabym by rzeźba z drewna przedstawiała zięcia niosącego na rękach mojego męża a wilki gryzły go w nogi. Zapraszam do dyskusji.

Gość Cooliberek
To co opisujesz aż ciarki mi po przeczytaniu twej wypowiedzi przeszły. Jak to jest prawda, to naprawdę wystawiłabym twojemu zięciowi pomnik