Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc takiego chlopaka w tych czasach?

Polecane posty

Gość gość

Fajnego, uczuciowego chociaz z doza rozsadku,uczciwego wobec siebie i wobec innych (nie chce hipokryty), szanujacego siebie,kobiety, nie traktujacy ich jak mieso,majacy jakies zasady i poczucie humoru, stale zdanie a nie jak choragiewka wg emocji czy pieniedzy.mam wrazenie ze faceci to debile jeden do drugiego podobny, jednym slowem:gowno o przerosnietym ego z ktorych mozna sie posmiac...wiele osob dziwi sie ze nie potrafie wejsc w cos bez milosci,ale mam na tyle instynktu samozachowawczego i szacunku do siebie ze sprawdzam potencjalnego faceta i jak widze tylko jakies zle oznaki to rezygnuje, nie gadam o seksie na poczatku znajomosci,nie daje po tygodniu znajomosci ani nawet po miesiacu. Nie spieszy mi sie z tym, wg mnie seks to dopelnienie uczucia ale wiadomo jak sie czlowiek zakocha to bardziej sie chce ale jednak dla nikogo jeszcze nie zlamalam swoich zasad.Nie lubie macanek w miejscu publicznym itd. Chyba jestem za madra na facetow, zdarza sie.

Gość gość
Takich mężczyzn jak w opisie na pewno paru się znajdzie. Mój to czysty ideał i spotkałam go całkowicie przypadkiem. Życie potrafi zaskoczyć w najmniej oczekiwanym momencie. Życzę Ci spotkania tego jedynego idealnego dla Ciebie :)

Gość gość
Bardzo trudno takiego znaleźć, to graniczy z cudem :(. Ja juz odpuscilam, nie jara mnie szukanie igły w stogu siana... Jestem tym zmęczona

Gość gość
a może za szybko rezygnujesz, kazdy ma wady i kazdy czasem popełni bład, ty tez nie jesteś idealna. Jest róznica między unikaniem kiepskich facetów, a lekiem przed złym ulokowaniem uczuć, który powoduje, ze sie ucieka od razu jak tylko coś nie jest po twojej mysli.

Gość gość
Buehehehahaha a nalogi moga byc? :D

Gość gość
Pier/dolenie. Wystarczy ze sie bedzie podobal z wygladu i o braku tych wszystkich cech szybko zapomnisz.

Gość gość
Moze wyjedz na Dominikanke?

Gość gość
„Chyba jestem za madra na facetow, zdarza sie” x Ale szukasz faceta mimo swojego przekonania, że to debile. Faktycznie, bardzo mądra jesteś. Prawie jak ameba:)

Gość gość
To ze niektóre kobiety są same świadczy jak najlepiej o facetach :)

Gość gość
kazałam takiemu właśnie się ode mnie od/pie/r/dolić :((( po czasie dopiero zobaczyłam kogo straciłam :((((

Gość gość
Jestem taki, ale nie szukam desperatki, ktora cos musi bo nie ma czasu. Seks, oczywiscie, chce sprobowac ale nie musi on psuc poczatku znajomosci, tez moge poczekac. A co to za sprawdzanie facetow? Myslisz, ze tego nie zauwaze? Takiej tez nie chce, ci bedzie mniw testowac, bo nie zdam.

Gość gość
oczywiscie ze autorka oprocz super ciacha to ma byc tez super charakter kolejna zaklamana hipokrytka ktora szuka jakis swoich idealow :) Nastepna ktora urwala sie z choinki z koncertem zyczen

Gość gość
Problem nie jest takiego spotkac ale zaakceptowac bo pewnie skreslila bys go z powodu jakiejs glupoty jak rude wlosy, brak prawa jazdy, bycie prawickiem czy bycie bialym. Masz sklonnosc do dupkow jak wiekszosc kobiet. Pewnie masz rowniez lewicowe poglady i jestes za feministkami.

Gość gość
Ja takim jestem i nigdy nie miałem dziewczyny bo każda odrzuciła mnie za wygląd.

Gość gość
gość dziś „Chyba jestem za madra na facetow, zdarza sie” x Ale szukasz faceta mimo swojego przekonania, że to debile. Faktycznie, bardzo mądra jesteś. Prawie jak amebausmiech.gif xx hmm uwazam ze autorka po prostu gdzies w glebi duszy wierzy ze spotka tego wedlug Niej - idealnego faceta Mam podobnie, tez marze o dojrzalym, odpowiedzialnym mezczyznie ktory ma jakies zasady, jest szczery, uczciwy, nie jest chamski, arogancki,agresywny itp..Ktory potafi szczerze kochac Moze kiedys takiego spotkam ;)

Gość rady z zycia wziete
gość dziś Na pewno uwazaj na BAJKOPISARZY prawikow, ktorzy mowia ze sa cudowni, porzadni, dobre serce, ze by kochali bla bla bla ze nigdy by nie zdadzili i inne bzdety (choc nie maja pojecia o zwiazkach i ich nie doswidaczyli, wiec ich slowa sa wyssane z palca i NICZYM NIE POPARTE, same klamstwa) oni nie maja szacunku do kobiet, nie wiedza co to milosc, ich interesuje tylko to zeby jak najszybciej jakas zaliczyc !. Tych omijaj szerokim lukiem ! Uwazaj tez na brzydali, ci zwykli z racji ze sa brzydcy sa sfrustrowani i zli podli do ludzi jakby wszyscy ludzie byli winni temu ze nie sa najprzystojniejsi i co najgorsza sa chamowaci do kobiet za swoje zyciowe niepowodzenia, wyrzywaja sie na kobietach za nic, a skoro sa sami no nawet fajnego charakteru nie maja ktorym przyciagaliby ludzi, oni nawet kolegow nie maja bo sa podlymi ludzmi. Jak spotkasz samotnego brzydala to wiedz ze ma zje/bany wredny, podly charakter. Mam kolege naprawde bardzo brzydkiego (i bogaty tez nie jest) co jest dusza towarzystwa i wszyscy go lubia, znalazl naprawde fajna kobiete pomimo swojej brzydoty czyli MOZNA ! tylko trzeba zmienic swoj gow.niany charakter, a to wszystko dlatego ze jest super czlowiekiem, niestety to wyjatek. Predzej spotkasz sfrustrowanego podlego chama brzydala niz zeby mial cokolwiek wspolnego z dobrym sercem. Mowie to z doswiadczenia zz ycia i moje zdanie potwierdza bardzo duzo osob. Miej to na uwadze!

Gość gość
rady z zycia wziete dziś On znalazl kobiete ktora go docenila a ty juz skreslasz mezczyzn za nie bycie roochaczem. Wiec i tego kolege nie docenilas skoro taki fajny.

Gość gość
rady z zycia wziete dziś [12:45 Masz racje Trafilam na takiego chama Nie szanowal mnie w ogole Na szczescie sie uwolnilam od niego juz Nie bylam pozniej w zadnym zwiazku Stalam sie ostrozniejsza w zawieraniu znajomosci po prostu