Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak nawet na chwilę nie spędzi dzisiaj ze mną czasu

Polecane posty

Gość gość
Naprawdę nienormalne jesteście

Gość gość
No na razie debilko :)

Gość gość
18:23 - masz kwalifikacje żeby zostać sekretarką. Posprzątaj tutaj. Bo mi samemu się nie chce.

Gość gość
„gość dziś No na razie debilko usmiech.gif” x Do tego nie rozpoznajesz kobiety od faceta. Ale czego wymagać od ameby.

Gość gość
"Niestosowne to wlasnie łazić w święta do dziewczyny, to jest czas dla rodziny!" Za to stosownie jest bzykać ową dziewczynę :D Dla mnie to po prostu brak komunikacji w związku - ona nie powiedziała, że jest jej przykro, on nie wyjaśnił dokładnie (znając życie rodzina go namawia). Jakby szczerze pogadali to by się pewnie wyjaśniło. Bo to "chce spędzić czas z rodziną", błagam, siedzi się przy stole i pierdu pierdu. Jak ma się 20+ lat to na pewno każdy z własnej woli radośnie siedzi z 50-60letnim wujkami i ciotkami. x A jak ma facet "uciec" po szczerej rozmowie - i bardzo dobrze, że się szybko ujawni. W związku chodzi o to by być sobą, a nie udawać "ojej, nie powiem tego bo weźmie mnie za taką, a tego bo za taką, ojej, będę cicho, zeby sobie nie pomyślał".

Gość gość
18:26 nie wiem do czego odnosi sie twoja wypowiedz. Jesli to byla cieta riposta w twoim wykonaniu to srednio udana. Ale popracuj jeszcze nad soba moze kiedys uda cie sie sklecic cos blyskotliwego:)

Gość gość
Autorka jest pewnie spasłą niską +60kg krową z rzadkimi blond kłakami do ramion i na siłę chce zatrzymać faceta :)

Gość gość
Ha! I tutaj byś się zdziwił - ani nie jestem blondynką ani też nie jestem spasła ;p Przypuszczam że na Ciebie nawet bym nie spojrzała, więc oszczędź sobie oszczerstwa w moim kierunku ;) Przyszedł po 16 i niedawno poszedł. Fakt trochę źle zareagowałam ale jak się obiecuje to się słowa dotrzymuje, na jego szczęście dotrzymał ;D

Gość gość
19:23 Skoro posiedział tyle czasu to jednak do rodziny aż tak mu się nie paliło ;) I widzisz - facet teraz wie, że jesteś konkretną babką. Awantury Ci nie zrobił, czyli najwyraźniej mu to odpowiada.

Gość gość
19:23 Jak nie zaprzeczasz, to +60kg jest ;) Czyli spasła. I włosy pewnie krótkie i rzadkie Prędzej na ciebie nikt nie spojrzy ;)

Gość gość
spasła. I włosy pewnie krótkie i rzadkie & W psychologii to się nazywa 'przeniesienie'.

Gość gość
„18:26 nie wiem do czego odnosi sie twoja wypowiedz” x Jakoś w ogóle mnie to nie dziwi. xxx „ Ale popracuj jeszcze nad soba moze kiedys uda cie sie sklecic cos blyskotliwego” x Dla Ciebie? Nie warto. Obawiam się, że nawet gdybyś usiadła na Słońcu, to i tak nic Ci się nie rozjaśni. :) xxx KAZAŁEM Ci posprzątać. Naprawdę nadal nie trybisz??

Gość gość
22:11 twoje riposty sa tak ciete jak brzytwa do golenia mojego dziadka, nie nie dla mnie dla ludzkosci bys wiecej nikogo nie krzywdzila wlasnym uposledzeniem umyslowym:) Nie ze ja nie trybie po prostu to jest tak slabe jak cala twoja osoba:) trybisz?:))

Gość gość
21:10 Nie, na szczescie mam wage z 4 na poczatku :)