Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

siedzę sama w święta

Polecane posty

Gość gość

a rodzina w tym samym mieście, Niby matka pytała chłodno czy przyjade w świeta, ale powiedziałam równie chłodno że nie. Nie tłumaczyłam bo i po co. Ile mozna słuchać że mam sie wziać w garść , ze leniem jestem i że sobie uroiłam jakąs depresje. A choruje od wielu lat i od lat nie mam w rodzinie żadnego wsparcia. Ostatnio było tak zle że byłam 2 dni na odzdziale takie miałam mocne myśli samobójcze. Oni oczywiście o tym nie wiedzą, bo nikt nie zadzwoni i nie spyta "jak sie czujesz? pomóc ci jakoś?" I tak siedzę sama i myśle jak to niektórzy mają fajnie że mają kochająca rodzine, że ciesza sie na świeta, że siedzą sobie razem ,śmieja do rozpuku, a inni mogą oprzeć sie co najwyzej o ścianę. Jedyne co mnie jeszcze jakoś trzyma na tym swiecie to pies, wiem że jak sie zabije to ukochana rodzina pozbędzie sie kłopotu, a w najlepszym wypadku odda do schroniska. A kto sie interesuje ten wie że schroniska w polsce = umieralnie. Tak się chiałm pożalić , bo nie mam komu.

Gość gość
Pozdrawiam wirtualnie :-)

Gość gość
Tez siedze sam ale depresji niemam ,oglądam se tv ,mialem jechac na rybki ale pogoda do kitu wczoraj nic niebralo,powoli robie se korytko i jakoś leci;-)

Gość gość
Skoro matka Cię zapraszała, to jedz, a nie narzekasz, że sama jesteś. Co miała czerwony dywan przed tobą rozwinąć? Jakie masz problemy, że chorujesz na depresję? Dziecko ci zmarło, mąż zginął w wypadku, jesteś chora i zostało ci kilka miesięcy życia? A może masz długi,komornik ci dom zlicytował? Nie? To nie narzekaj, ludzie codziennie przechodzą przez piekło i depresji nie mają, moja babka wojnę przeżyła, dwójka dzieci jej zmarła i dała radę, do końca życia problemów psychicznych nie miała.

Gość gość
Jedz do rodzicow i zapomnij o depreche! A przynajmniej dzisiaj przy swietach! zamow taxi i jedz do rodzicow napewno czekaja na Ciebie, ja nigdynie ni e mialam tych problemow ale mam matke z problemami i ktora mnie nie chciala,mimo to odwiedzila bym ja w swieta gdybym byla w kraju, pojedz do rodzinki swieta to szczegulny czas a Oni tez sami siedza i wszyscy tesknicie i wspominacie ze swieta SAMOTNE,Wez w tym roku zaskocz ich i PRZYJEDZ W ODWIEDZINY NA SWIETA, a jak masz troszke czegos smacznego to wez ze soba i RUSZAJ bo Oni tez cierpia!

Gość gość
Nie macie faceta bo jesteście nieatrakcyjne czy dlatego że macie chore wymagania ?

Gość gość
Mamy wymagania.

Gość gość
Żadna się nie przyzna że jest pasztetem. Żadna.

Gość gość
Jesteście wszyscy sami na własne życzenie!

Gość gość
nie potrzeba śmierci męża czy dziecka żeby pojawiła sie depresja. Prosze nie kopać leżącego. Przeszedłem to piekło i wiem co autorka teraz czuje. A rodzina? Niezłe fotki razem mamy i tyle w temacie.

Gość gość
Czasem zycie tak sie układa ze czlowiek jest sam i nic nato nieporadzi poprostu tak ma byc ,szukanie towarzystwa na sile niema sensu;-)

Gość gość
Moja matka całe swoje życie testuje rozmaite religie przez co nigdy nie mieliśmy w domu świąt, zawsze tylko u dziadków i tylko z ojcem. A teraz jak ojciec nie żyje to po co mam do niej jechać? Diabli wiedzą jaki odłam religijny ona teraz reprezentuje.

Gość gość
Jakie masz problemy, że chorujesz na depresję? ma problem z bogiem bo odaliła sie od Boga i jak odalila sie od Boga a natura nie lubi pustki to przyczepił sie demon i dla tego ma mysli samobujcze

Gość gość
to sprawka demonów za samobujstwa jest odpowiedzialny demon lucyfer jest także od chorób psychicznych i fizycznych belzebub podziału niezgody dręczenia a za niemoralność seksualna i zdrady małżeńskiej szatan Asmodeusz i belzebub alimai kusi do perwersji seksualnej dan niszczy miłość rozbija małżeństwa dzieli rodziny niszczy Zdowie prace ściąga nędze bankructwo długi jest demonem zniszczenia i samozniszczenia z każdych z tych przywódców ma do pomocy legiony demonów Gdy ktoś jest poświęcony szatanowi potrzeba wielu lat by go uwolnić – przyznała s. Angela. Jako przykład takiego poświęcenia szatanowi s. Musolesi podała rytuał jaki sataniści odprawiają w czwartki. - W każdy czwartkowy wieczór sataniści szatanowi poświęcają młodzież, która w najbliższy weekend zginie w wypadkach drogowych. Ale tylko nieliczni o tym mówią. Należy tych wszystkich poświęcić Sercu Jezusa. Inną przyczyną cierpień są choroby. - Są zastępy złego, które powodują cierpienia fizyczne – dodała s. Musolesi. S. Angela przypomniała tu postać ojca Mattea La Grua, franciszkanina, który egzorcyzmował na okoliczność nowotworu, a ludzie zdrowieli. - Jan Paweł II beatyfikował karmelitę, który egzorcyzmował tych wszystkich, którzy do niego przychodzili. Wielu doznawało uzdrowienie także ze zwykłych chorób fizycznych - dodała. - Wynosząc na ołtarze tego karmelitę Jan Paweł II powiedział nam czyńcie jak on bo wiele chorób rodzi się z działania złego – podsumowała s. Angela Musolesi. Książka „Egzorcysta Watykanu” o. Gabriela Amortha i s. Angeli Musolesi

Gość gość
wiem jak sie czujesz bo mam to samo :( ja już nawet nie oczekuje zrozumienia w rodzinie a tym bardziej wsparcia, bo oni tego nigdy nie zrozumieją. Nawet nie chcą. Interesuje ich tylko czy mam prace żebym czasem nie wróciła do nich na utrzymanie :( Nie dosć że od kilku lat nie jeżdże na świeta to jeszcze sie dziwią dlaczego. A jak matce mówie ze nie mam zamiaru z nimi spedza swiat i chce byc sama, to onba mówi wszystkim ze ja nie przyjade bo jestem zmeczona pracą

Gość gość
gość dziś wypiepszaj z tego tematu śmieciu

Gość gość
gość dziś kretynko kup sobie słownik ortograficzny

Gość gość
prawda boli brzydulo?

Gość gość
haha jakbym moja matkę słyszał, masz depresje bo do kościoła nie chodzisz.

Gość gość
12.07 - spitalaj w podskokach do kościółka modlić się o zdrowe nogi, bo rozumu już nie wymodlisz.

Gość gość
a co jestes bez grzechu przestrzegasz dekalog nie skłamałas nigdy nie plotkowałas zawsze do koscioła chodziłas zawsze rodziców sie słuchałas matka wszystkich grzechów jest pycha wywyszanie co to nie ja nikt mi nie podskoczy

Gość gość
jeżeli nie macie lęków nie muwi o leków przez pajakami ale bedziecie sie praktycznie bali sie wszystkiego ludzi pracy chorób i tak dalej to będziecie mieli tak działa demon az do opętania i będziecie ryczec jak ta dziewczyna https://www.youtube.com/watch?v=LlbVMZ_kjxA&t=266s

Gość gość
a potem przyjda inne choroby psychiczne a tutaj dziewczyna opetana przez demona sexu zapewne nie przestrzegała 6 przykazania https://www.youtube.com/watch?v=ON3fMLk6ZaU&t=255s demony nie ujawniaja sie od razu jak nie musza mozesz chodzic do koscioła komunie przyjmowac

Gość gość
sam bylem swiatkiem takiego ryku i to dziewczyna na wózku inwalidzkim dotkneła monstracji i jak dotknela jak zaczeła sie zucac i ryczec to chyba z 5 minut ludzie nie wiedzieli co sie dzieje dekalog nie mozna bez karnie łamac zwłaszcza ze wie sie ze to grzech i świadomie sie go łamie tarot wruzby amulety słoniki czerwone majtki na studniówkę trzeba wszystkie zabobony przestac w nie wierzyc bo to cierpienie

Gość gość
Znowu sie odezwała jakaś znawczyni medycyny . Czy nie dochodzi ci do pustej głowy źe depresja to nie to co sie dzieje dookoła ciebie .tylko to co jest w tobie . Bbrak odpowiednich hormonów ,które redukuje sie farmakologicznie .

Gość gość
Ty jesteś światkiem ale przestępczym . Świadek - światek - świątek .

Gość gość
Samobujcze . Odalone . Piszcie po polsku.