Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarsbrons

Kobiety tez zaliczają mężczyzn gwałcą korzystają z żigolaków uwodzą nieletnich

Polecane posty

Gość czarsbrons

Nie rozumiem podejścia kobiet z kafe do spraw seksualnych mam wrażenie ze labo żyjecie w innym świecie albo próbujecie się usprawiedliwić. To nie jest tak ze mężczyzn jest tym który uprzedmiotawia kobiety jako obiekt zaspokaja swoich potrzeb seksualnych, kobiety tez tak robią i nie są to tylko miejskie legendy ale statystyki i doświadczenie każdej osoby. Spotykałem niejedną kobietę która uwodzenie mężczyzn liczących na coś więcej traktowała jak sport, znałem kobietę która mając lat 38 miała kochanka utrzymanka 19 letniego studenta. Statystki mówią również o kobiecej pedofili i gwałtach na mężczyznach które są przestępstwami i powinny być karane wiezieniem. Wiec skończcie z tym wylewaniem wiadrem pomyj na mężczyzn bo to jest głupie i w związku tym co przytoczyłem powyżej trochę niesmaczne, gdyby jakaś kobieta zgwałciła waszego faceta tez byście go wyzwały od napalonej myślącej o jednym świni ?

Gość gość
Jak by to było dobrze gdybyś miał racje . Ale niestety . Kobiety roochają sie z tymi z którymi chcą albo czochrają bobra sobie myśląc o facecie którego sobie wymarzyła .

Gość gość
Tak autorze . Wyszedłem tylko po zakupy i stado kobiet mnie goniło .dopadły mnie.

Gość gość
Ruchaja sie bo mogą i lubią Panowie czasy sie zmienily nadszedł czas na ich łajdaczenie sie i tyle

Gość gość
ode mnie z pracy laska rocznik 78 wzieła sobie typka z rocznika 92.

Gość czarsbrons
To nie ja mówię tylko statystyki możecie sobie sprawdzić. Wiem że jest to mniejszość wynikająca z tego ze mało jest kobiet które to robią no i również prawdopodobnie mało jest mężczyzn którzy mogliby być obiektem tak silnego pożądania zwłaszcza w Polsce. Wystarczy wejść na rejestr przestępców seksualnych jest tam trochę kobiet.

Gość gość
Po części masz rację tylko szkoda, że takich przypadków jest dużo mniej niż ze strony facetów. Jak ja bym chciał, żeby mnie jakaś uwiodła tylko na seks a potem rzuciła w sumie to by tak mogły robić nawet raz w miesiącu.

Gość gość
Marzyciele .