Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczenie inna kobietą w małżeństwie, jak to przetrwać?

Polecane posty

Gość gość
Ty się nie martw tym co wiesz o mężu i co ci mówi mąż, tylko tym czego nie wiesz i nie mówi. Taka złota rada

Gość gość
Otóż to :D

Gość gość
Tu autorka. Dzisiaj wydarzyło się coś dziwnego. Mąż wrócił z pracy i od razu rzucił się na mnie. Nawet kolacji nie chciał, tylko seks mu w głowie. Pierwszy raz nam się to zdarzyło. Ucieszyłam się i było bardzoooo miło :D ale teraz się zastanawiam co mu się stało, że taki napalony :O

Gość gość
Wreszcie mu stanął.

Gość gość
Obawiam sie, ze sie nakręcił ta laska. Autorko, Nie czytałam tematu, Poza pierwszymi wpisami, czy zadałaś mężowi zasadnicze pytanie o co chodzi z ta kobieta? Czy sie w niej zakochał?

Gość gość
Zaraz zakochał. Podoba się mu i go nakręca. Facet wie, że ma obrączkę, ale jest pod wrażeniem.

Gość gość
A Ty autorko starasz się-dbasz o siebie, potrafisz męża w jakiś sposób od czasu do czasu zaskoczyć?nakręcić? Naładować? - rozładować?

Gość gość
Też tak sobie dopiero potem pomyślałam, że może się nią tak pobudził. Aż mnie coś bierze jak sobie teraz o tym myślę!! Nie pytałam o nic, wiem jakby się to skończyło, gigantyczną kłótnią, wyrzutami i cichymi dniami :O Tak, dbam o siebie, jestem szczupła, figura po ciąży już jest OK. Makijaż delikatny, lubię się ładnie ubrać. Jeśli pytasz o seks, to jest w miarę regularnie więc wyposzczony nie jest. Poza tym dzisiejszym incydentem to nic się nie zmieniło, mąż zachowuje się normalnie, no poza tym gadaniem o niej oczywiście, wraca do domu od razu po pracy, nic szczególnego nie zauważyłam.

Gość gość provocation
Zachowanie wyzej opisane nie bylo normalne . Zreszta autorka to opisala. Racje maja te co pisza , ze sie nakrecil . Cos sie wydarzylo ;)

Gość gość
19:25 yhm . ;) Pocieszaj sie

Gość gość
śmieszny temat jakby 42 letnia kobieta mogłaby sie porównywać ze studentką :D w każdej kategorii przegra :D

Gość gość
Zablokował bo widać ma cos do ukrycia...

Gość gość
Też tak myślę

Gość gość
Mam dosyć już tej sytuacji. Jak wróci to zapytam go dlaczego zablokował telefon.

Gość gość
17.15 i myślisz, ze powie Ci prawdę? Cos sciemni pewnie

Gość gość
Powiedział że w pracy różni ludzie chodzą i że woli się zabezpieczyć. Oczywiście oburzony że w ogóle pytam.

Gość gość
No to wez go na glupia idiotke. Powiedz ze fajnie byloby znac password, bo jak ktos wazny zadzwoni z pracy, albo kolega, a on jest zajety albo pod prysznicem, to ty chetnie odbierzesz:-) zobaczysz co powie. Jak bedzie sie wymimiwal, docisnij. Powiedz ze chcesz zobaczyc jego telefon , a on moze zobaczyc twoj:-)

Gość gość
Przecież do odebrania telefonu nie trzeba mieć hasła- odbiera się i tyle a po rozmowie nadal zablokowany.

Gość gość
Raczej musisz inny pretekst wymyślić żeby zdobyć hasło.

Gość gość
A jak bys powiedziala ktoregos wieczoru ze masz chyba problem z twoim telefonem i myslisz ze niektore smsy nie przechodza z twojego telefonu, ze ktores znajome narzekaly ze jakiegos tam smsa nie dostaly i chcesz pouzywac jego telefonu zeby poprobowac co przechodzi a co nie..

Gość gość
Nie jestem zwolenniczką szperania w telefonie ale jak nie masz zaufania do męża i coś podejrzewasz to najlepiej gdybyś znała hasło a on żeby o tym nie wiedzial- w innym przypadku o tak może kasować wiadomości.

Gość gość
Inna kwestia czy ty na pewno chcesz znac prawde? Na to pytanie musisz sobie najpierw odpowiedziec. Co zrobisz z niewygodna prawda? Fizycznie cie pewnie nie zdradza bo na to trzeba miec czas. Jak nie ma poznych powrotow do domu, przedluzajacych sie wizyt u znajomych, nieprzewidzianych wydatkow (musial by ja gdzies zabierac), to jeszcze ja nie puka...

Gość gość
może pojedźcie gdzieś na długi weekend?

Gość gość
Chyba niedawno byli na wyjeździe razem

Gość gość
I jak autorko?

Gość gość
ja jestem 10 lat po slubie i gdyby mój M tak się zachowywal to bym mu z dupy zrobila jesien średniowiecza. Albo tj prowokacja albo autorka jest strasznie glupia i naiwna.

Gość gość
Co byś mu niby zrobiła? :D Tupnęła nóżką? :D

Gość gość
gość dziś Co byś mu niby zrobiła? smiech.gif Tupnęła nóżką? smiech.gif x Niektóre kobiety są niezależne, mają pracę, własne mieszkanie itd. więc mogą po prostu odejść, nie muszą siedzieć z facetami, którzy mają je w tyłku.

Gość gość
Autorko, no jak sie sprawy poukladaly?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on naprawdę mysli o tobie, co czuje, co ona dla niego znaczy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl