Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kloldi

Pytanie skierowane do Panow

Polecane posty

Gość Kloldi

Chcialam was zapytac o seks hiszpanski a waginalny. Ktos napisal ze hiszoan jest podobny do recznego. Tzn ze jest tak ciasno w piersiach jak i reka, trzon jest stymulowany i napletek sie rusza co sorawia ze zoladz jest stynulowana tak? W pochwie napletek zostaje w miejscu i zoladz tez nie jest stymulowana? Czyli jakbyscie ustawili kolejnosc to na pierwszym miejscu bedzie; reka, anal, piersi i usta a gdzies na koncu pochwa? Jak to sie dla was rozni?

Gość gość
Na pierwszym miejscu stópki :D

Gość gość
Kloldi sprawdź sama:)

Gość gość
Spiertalqj pusto zboczona

Gość gość
najlepszy jest anal

Gość gość
A ja to niewiem jak dzie jest poza tom reko a chcialby juz pokosztowac c i p k i niewiem czy bedzie mi to dane jo juz po40

Gość gość
u mnie jest tak: cipka, usta, piersi, ręka, a anala oboje nie lubimy

Gość Kloldi
Gosc 19:45 ale dlaczego taka kolejnosc? Jakie sa to roznice?

Gość gość
usta usta

Gość gość
"Gosc 19:45 ale dlaczego taka kolejnosc? Jakie sa to roznice? " od najprzyjemniejszej do najmniej przyjemnej

Gość gość
Najlepsze orgazmy mam ręką... lata praktyki masturbacji :D A poza ręką to w kolejności od najprzyjemniejszego: ci'pka, usta, cycki. Anala nie cierpię, brzydzi mnie.

Gość gość
Jak mozna ustawic reke przed jakakolwiek inna stymulacje seksualna? Trzeba byc kiniobijcom i tylko z tym miec do czynienia.

Gość Kololdi
Ale chodzi mi tez o porownanie. Bo z tego co slyszalam to zoladz w pochwie nie jest pocierana

Gość gość
Jak żołądź nie jest pocierana? Jest.

Gość gość
dziś Dłoń jest ciaśniejsza od pochwy, ponadto jak pisałem lata praktyki. Poza tym nie pisałem, że seks waginalny jest dla mnie mało przyjemny, przeciwnie.

Gość gość
To jezeli ciasnosc jest najwazniejsza to najleosze jest imadlo. Ale napisales ze reka Ci przyjemniej. Ale no jak juz tak jest to trudno. Tylko tu sie wyklucza pochwa przed piersiami bo w piersiach tez jest ciasniej niz w pochwie. A czy pochwe od reki odroznia tylko mniejszy uscisk? To uscisk jest dla was najwazniejszy czy jak to jest? Pochwa stymuluj zoladz ale dopiero przy samym wejsciu. Jesli chodzi o pobudzanie zoladzi i pracia to najlepsze sa stymulacje ktore wyoychaja napletek, pochwa nie wypycha nspletka, zostaje on w miejscu. Piersi pieszcza trzon i zoladz, reka tez usta tez. Anal oczywiscie bardzo ciasny, tak jak piersi. Gdzie tu wiec logika ze reka jest pierwsza bo jest najciasniej a pochwa druga ? Skoro piersi i udta tez beda ciasniejsze od pochwy.

Gość Kloldi
Wyczytalam tutaj wlasnie ze w sumie to przez wzglad na uscisk i porownujac to, seks waginalny powinnien byc na ostatnim miejscu bo pochwa daje najmniejszy w stosunku do innych form. W takim razie przyslowiowe walenie konia jest dla kazdego faceta przyjemniejsze, juz wiecie kobiety czenu faceci z tego nie rezygnuja. Czyli robiac to reka jet llst wam bosko, wkladajac w pochwe doznanis sa automatycznie o wiele slabsze. Podobne do reki sa piersi bo tez tak ciasne oraz pupa, tak? Wiec czemu ustawiacie pochwe wyzej. Tez teg nie rozumiem .Dziekuje za pomoc i wypowiedzi

Gość gośćTara
Wlasciwie tez rozne opinie slyszalam i jeztem ciekawa

Gość gośćTara
Jestem*

Gość gość
Jak dla mnie to: Anal, pochwa prawie na rowni, usta, reka, a na koncu piersi.

Gość gość
To czemu piersi na koncu? Ine sa ciasne miekkoe i stymuluja po dlugosci

Gość Kloldi
StrazakSam ale pochwa daje inne doznania w porownaniu z czym? Piersi sa tutaj lepsze, cianiejszeM mniejszy uscisk to i mnieksza przyjemnosc. A oral czemu i kiedy jest przyjemniejszy? Moze jaki to jest ten dobry oral? Moglbys porownac jak jest w pochwie? Jak stymuluje, czy po calosci, lub na jakim odcinku. Z gory dziekuje.

Gość gość
Strazak?