Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość4242

Jak dać do zrozumienia koleżance z pracy że mnie nie interesuje?

Polecane posty

Gość gość4242

Jestem facetem po 40tce, rozwiedzionym , mam dobrą pracę nieźle zarabiam i na zainteresowanie kobiet nie narzekam, ale mam swój określony typ kobiecej urody i inne mnie nie interesują. Pół roku temu dołączyła do naszego zespołu tzw gorąca 30tka, dziewczyna na widok której męska część zespołu się ślini, a ona się ślini do mnie. Jest bardzo zgrabna wysoka szczupła, wg mnie idealnie 'zrobiona' bo rysy ma nieciekawe ale to już nie moja sprawa. Nie podoba mi się a jest tak nachalna że nie mogę się od niej opędzić.Nie jestem facetem nieśmiałym i gdyby nie łączyły nas stosunki służbowe usłyszałaby krótką odprawę, niestety współpracujemy, jest dobra w tym co robi, zwolnienie jej nie wchodzi w grę więc nie chcę robić sobie wroga. Koledzy by się dali pociąć żeby ją bzyknąć a ona się uparła na mnie i nie odpuszcza. Jak taką babę do siebie zniechęcić?

Gość gość
Daj jej to czego chce... A potem spław

Gość gość
pierdnij przy niej goownem.

Gość gość
Powiedz jej, że nie lubisz kobiet z dużym przebiegiem... zrozumie aluzję i sobie odpuści.

Gość gość
Pogadaj z kims zaufanym a nie tu na forum. Bo tutaj to sama gimbaza albo frustraci co tylko czekaja zeby kogos obrazic

Gość gośćKaja
gość4242 powiedz jej że jesteś ciepły

Gość gość4242
Ona jest dziewicą.

Gość gość4242
Nie dam jej czego chce, z tą swoją nachalnością jest wręcz odpychająca, poza tym lubię kobiece krągłe kobiety, a nie naciągnięte jak sprężyna pozbawione wdzięku szprychy. Mojej żonie do tego stopnia zachciało się być 'fit' że skończyło się rozwodem.

Gość gość
Jak chcesz mieć spokój z nią to najlepiej gdybyś zatrudnił przynajmniej na chwilę do pracy jakiegoś czarnoskórego... jak polka zobaczy murzyna to już jest sprawa załatwiona... murzyn ją przebolcuje a ty będziesz mieć spokój... potem będziesz mógł zwolnić murzyna, a ona będzie po tym doświadczeniu już tylko na czarnych lecieć.

Gość gość4242
Ona ma na imię Kinga.

Gość gość
mówię ci pomyśl o zatrudnieniu murzyna... tylko efekt uboczny będzie taki, że inne kobiety z firmy też będą z tym murzynem spółkować, a nawet może dojść do sytuacji, że będą się o niego biły.

Gość gość
Wy mężczyźni nie doceniacie kobiet....

Gość gość
Po prostu jesteś zadufanym w sobie egoistą.

Gość gość4242
Niech się biją o Murzyna, ja i tak wolę Mulatów.

Gość jadąca do pracy
gość4242 jak ją zobaczysz w pracy to zdejm jakiemuś koledze majtki i rób mu loda to wtedy ona uwierzy, że jesteś ciepły - jeżeli dotychczas nie uwierzyła