Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyobrażasz sobie poważny związek z 10 lat starszym facetem?

Polecane posty

Gość gość
A wyobrażasz sobie związek z 10 lat młodszym mężczyzną.Tacy tylko wykorzystują kobiety

Gość gość
Moja siostra jest z 10 lat starszym. Są razem chyba z 5 lat albo więcej więc chyba wszystko ok.

Gość gość
oczywiscie ze tak, sama spotykalam sie jakis czas z 13 lat starszym,

Gość gość
Odradzam młodszych bo to przepaść we wszystkim. Na dłuższą metę nie da się stworzyć trwałego związku z wiecznym chłopcem bez ambicji (są wyjątki, które tylko potwierdzają regułę)

Gość gość
Tak.

Gość gość
Nie. Za to wyobrażam sobie związek z młodszym mężczyzna i sama mam 11 lat młodszego. Rówieśnicy i starsi są zwykle mentalnie i fizycznie dużo „ starsi „ ode mnie

Gość gość
Nie wyobrażam sobie niczego poważnego z żadnym facetem,ani młodszym,ani starszym bo oni wszyscy są nienormalni i niepoważni,wszyscy tylko chcieli by brać,nie dając nic

Gość gość
Wszystko zależy od tego na jakim etapie życia byłby ten czlowiek. Myślę, że u mnie to by nie przeszło.

Gość gość
To nie kwestia wieku tylko dojrzałości. Znam dojrzałych 24-26 latków i 40-50 latków o mentalności gimnazjalisty.

Gość gość
Wyobrazam sobie tez ze jestem laleczka Barbie albo milionerka. Wszystko mozna sobie wyobrazic. Stare dziady czasem maja mlode kobiety, o ile ich na to.... stac. Niektore kobiety mozna kupic. Przeciez wiesz o tym. A co sie wtedy kupuje - tez wiesz.