Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy osiągacie regularnie orgazm pochwowy?

Polecane posty

Gość gość

czy łatwo wam go osiągnąć?

Gość gość
Tak. Podczas seksu lub masturbacji.

Gość gość
przepraszam za wścibskość, ale podczas każdego zbliżenia z partnerem osiągasz ogrgazm pochwowy bez problemu?

Gość gość
Tak, przy dluźszym stosunku.

Gość gość
Z kobietami jest bardzo różnie. Ogółem trzy kategorie: 1. Są takie które nawet gdyby były bzykane przez najlepszego kochanka świata to nie osiągną orgazmu pochwowego i już. Po prostu nie są fizycznie lub psychologicznie do tego zdolne. 2. Najczęstsza grupa. To takie, które przy odpowiedniej stymulacji, nastroju, odpowiednim poziomie podniecenia,nierzadko przy pozycji umożliwiającej głęboką penetrację (np doggy style) są w stanie osiągać orgazm pochwowy. 3. Trzecia grupa to kobiety z darem. Bez większego wysiłku ze strony mężczyzny mają orgazmy pochwowe, bardzo często. Pomaga niewątpliwie rozmiar i wrażliwość na bodźce gruczołu zwanego punktem "G" oraz budowa pochwy.

Gość gość
No ?, nie koniecznie przy każdym zbliżeniu, zasadniczo to osiągam go wyłącznie w pozycji gdy siedzę okrakiem na partnerze i partner lub ja sama dodatkowo stymuluję sobie łechtaczkę, podejrzewam że u mnie jest to spowodowane zbyt nadmierną masturbacją w młodości,dlatego przestrzegam że nadmierna masturbacja pozostawia negatywne skutki.

Gość gość
czym się różni w odczuciach pochwowy od łechtaczkowego? Słyszałem, że łechtaczkowy jest bardzo podobny do męskiego orgazmu.

Gość gość
A co zrobić z facetem, który myśli że nie zaspakaja kobiety?