Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

troszku mi sie nie podoba iz teraz zwiazki polegaja glownie na seksie

Polecane posty

Gość gość

troszku mi sie nie podoba iz teraz zwiazki polegaja glownie na seksie

Gość gość
jestem wartosciowym, inteleigentnym chlopakiem ale i tak bede oceniany glownie przez pryzmat tego, czy dam dziewczynie orgazm czy nie

Gość gość
Nieprawda. Znajdź tylko normalną dziewczynę a nie idiotkę.

Gość gość
A co w tym dziwnego? Związek to również dopasowanie pod względem fizycznym.Nic w tym nadzwyczajnego

Gość gość
gość dziś Oceniany przez kogo? Sex w związku jest wazny, nie najważniejszy ale ważny bo zmniejsza napięcie, wiąże i pogłębia uczucie jest tak ważny jak przyjaźń w związku, więc musisz umieć dać orgazm.

Gość gość
Jak wyobrażasz sobie życie z kimś kto nie potrafi dać Ci rozkoszy, orgazmu czy zadowolenia z sexu co za tym idzie orgazmu

Gość gość
gość dziś Sugerujesz że te kobiety które oczekują udanego pożycia są idiotkami ?

Gość gość
Idiotką trzeba być żeby myśleć że udane pożycie to tylko orgazm. Pomijam już że istnieje wiele rodzajów orgazmów, wszystko i tak usytuowane jest w mózgu a nie w samych genitaliach.

Gość gość
gość dziś Filozof hahaha. Sex to sex nie rozbijesz tego na atomy, orgazmy zewnętrzne, wewnętrzne, zabawianie bez orgazmu na dłuższą metę kogoś zmeczy, albo jest Ci dobrze albo czegoś Ci brakuje.

Gość gość
teraz zwiazki polegaja glownie na seksie x Chyba się sugerujesz wątkami naszego dyzurnego erotomana?

Gość gość
gość dziś Powiedz kobiecie nie ma orgazmu bo to wszystko jest w jej głowie nie przez to że mam za małego, za dużego, że nie potrafię Cię zaspokoić bo jestem do d**y w łóżku to wina twojej głowy nie moja hahaha co Ty bredzisz?! W takim razie Ty jesteś idiotą, bo sex i orgazm to nieodzowne elementy udanego związku i żal mi twojej kobiety.

Gość gość
A czy Twoja kobieta dała Ci kiedykolwiek odczuć że jest z Tobą dla orgazmu?

Gość gość
Też zauważyłam, że ludzie popadają w przesadę. Chciano odczarować seks, pokazać, że jest normalny, naturalny, że nie ma czego się wstydzić i wpadnięto w jakąś obsesję. tak jak czytam niektórych to mam wrażenie, że dla nich seks jest wazniejszy od wszystkiego innego w związku, a prawda jest taka - jak jest miłość, wsparcie, wzajemne zrozumienie i poczucie bezpieczeństwa to i ten seks się pojawi, i będzie fajny, i nawet może dojdzie się do tego, że na punkcie tego orgazmu nie trzeba tak schizować bo seks nie jest czarno biały czyli z orgazmem dobry, bez orgazmu zły. Teraz ludzie wpadają w paranoję jak z jakichś powodów tego seksu nie mogą uprawiać - a naprawdę w dorosłym życiu może być mnóstwo takich momentów, gdzie jednak nie ma się głowy czy zdrowia na seks. Jedyny problem w związku to może być bardzo duża różnica temperamentów - ale i na to są sposoby, tylko trzeba chcieć o tym porozmawiać i chcieć szukac wyjścia.

Gość gość
"Troszku". :O

Gość gość
A może pomysł o tym jak ja zaniedbujesz ostatnio, myśląc tylko o swoim kompleksie niezaspokojenia jej.Czy rozmawiacie ze sobą, , czy wspieracie sie wzajemnie w życiu codziennym.

Gość gość
gość dziś gość dziś Niestety jesteście idiotami którzy o seksie mają takie pojęcie jak o hodowli mrówek. Patologiczne prostactwo, za/ru/ch/ać spuścić się i jest ok.

Gość gość
12:48 A w jaki sposób? Może to Ty sobie ubzdurales?

Gość gość
Wiem jak ona musi się podle czuć, bo jestem w podobnej sytuacji.

Gość gość
Panowie w tych czasach nie wierzę w miłość, myślą że każda jest nastawiona tylko na sex i przyjemność.Miłość czerpie radość z małych rzeczy, przytuleń, pocałunki, bycia ze sobą.Jak mu to udowodnić?

Gość gość
Jeśli myślicie że jakikolwiek zdrowy facet traciłby czas na latanie za babami by nawiązywać "przyjaźnie" to nie rozumiecie mężczyzn WCALE.Prawda jest taka że gdyby nie męcząca huć to żaden by nawet przez chwilę nie utrudniał sobie życia.Młode kobiety zwłaszcza teraz i tak nie mają nic do zaoferowania oprócz ciała.

Gość gość
13:08 Powiedział dyszący CHucią prawiczek ;) Pogadaj z 50-60letnimi mężczyznami to może się czegoś dowiesz o związkach.

Gość gość
Mężczyźni 50 letni nie oczekują seksu ???? O ...naiwności:-D

Gość gość
gość dziś Jestem patologicznym prostakiem bo mam udane małżeństwo, jesteśmy z żoną prawdziwymi przyjaciółmi, mamy nieziemsko udane pożycie zakończone za każdym razem wspólnym orgazmem, spędzamy ze sobą każdą wolną chwilę, rozmawiamy absolutnie o wszystkim, co dziennie relacjonujemy swój dzień w pracy? Jeśli tak wygląda prostactwo patologiczne to tak jestem prostakiem który spaliłby się że wstydu jeśli nie potrafiłby zaspokoić żony. Ciekawy jestem czy twoja kobieta podzielam twoje zdanie że sex i orgazm to nie istotne wyłuzdane dyrdymału zepsutego świata. Błądzisz, nie znasz potrzeb nie tylko kobiet ale związku. Sex nie jest wyznacznikiem ale jest niesamowicie istotny w udanym zwiazku.

Gość gość
13:09 ja wiem że prawda jest gorzka i boli, ale po co się oszukiwać? Facet oczywiście może się zaangażować emocjonalnie, zwłaszcza jak jest dziecko,spotka tą właściwą kobiete, to nie jest też tak że wszyscy faceci od początku do końca są myśliwymi bez żadnych uczuć. Lecz samo latanie za babami/babą jest spowodowane tylko jednym i nie ma się co oszukiwać.

Gość gość
13:13 Porozmawiaj to się dowiesz co było dla nich ważne, zamiast snuć fantazje, że dla faceta kobieta to tylko do łóżka (cyt. żebyś się nie wykręcał: "Prawda jest taka że gdyby nie męcząca huć to żaden by nawet przez chwilę nie utrudniał sobie życia."). Jak porozmawiasz i się dowiesz czy Twój ojciec wziął Twoją matkę bo mu dobrze robiła loda, czy Twój wujek po super analu stwierdził, ze ciotka to materiał na żonę, a od dziadka się dowiesz, ze babcia była świetna na jeźdzca to wtedy będzie można dyskutować. PS. fakt, ze wylewasz swoje żale i frustracje na forum DLA KOBIET wskazuje jednak, że jeśli ktoś nie ma nic do zaoferowania to raczej to nie jest wcale wiekszość młodych kobiet.

Gość gość
13:18 A podasz mi od razu numery do lotto? Bo skoro jesteś posiadaczem jedynych słusznych prawd objawionych to może takie rzeczy też są Ci wiadome? Katolicy z taką samą pewnością twierdzą, że związek kobiety i faceta jest by płodzić dzieci, a numerów lotto nie chcą mi podać, chamy. Doświadcz trochę życia i wtedy dyskutuj, serio.

Gość gość
13:23 jeśli jesteś kobietą to oczywiście tego nigdy nie zrozumiesz

Gość gość
gość dziś To chyba nie do mnie było, bo pisałem o czymś zupełnie innym o 13:13 albo masz problem z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość gość
gość dziś Dokładnie przez takie debilne bzdury później chłopcy piszą jak autor postu powielone kretyńskie bzdury niedojzałych chłopczyków którym wczoraj włosy łonowe wyrosły podając się za facetów.

Gość gość
13:19 przecież pisałem o popędzie, który był długo przed tym zanim ludziska wymyśliły anale, orale itd. Mylisz naturalne skłonności ludzkie ze zboczeniami.I tak, to popęd zadecydował że nasze dziadki czy ojcowie chcieli poznawać w ogóle kobiety.To nie znaczy, że było bzykanie i nic więcej, bo świat nie jest taki prosty. I nie pisałem, że kobiety nie mają NIC do zaoferowania.