Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy to miłość

Polecane posty

Gość gość

Znamy się kilka lat, od 2 jesteśmy wielkimi przyjaciółmi, od zawsze wszyscy nas parowali. W końcu się stało zakochałam się, a on jakiś czas później też. Podoba mi się jak mnie traktuje, uwielbiam jego charakter (wiadomo, wady ma, i brakuje mu niektórych cech osobowości które uwielbiam, ale idzie żyć). Kiedy jest obok nie mogę utrzymać lapek przy sobie, uwielbiam go dotykać i jak on dotyka mnie, także chyba pożądanie jest, ale nie do końca odpowiada mi z wyglądu. No takie 6/10, ma niedowage (190 wzrostu i 61kg) i ma jasne proste włosy, choć zawsze uwielbiałam kręcone i ciemne. Gdybym mogła połączyć wygląd byłego i charakter obecnego byłabym szczęśliwa, ale tak się nie da. No i z twarzy taki przeciętny. Czy to ma szansę przetrwać czy raczej powinnam dać sobie spokój? Chodzimy od 6 miesięcy, wątpliwości mam od początku chodzenia. Jakoś wczesnej gdy byłam w friendzone strasznie mi się podobał z wyglądu,a teraz jakby ta magia gdzieś zniknęła. Co o tym myślicie? Byliście kiedyś w podobnej sytuacji? Podniecać mnie podnieca ale nie do końca mi się podoba z wyglądu. Nie ma tych fajerwerek, co z byłym, to chyba jest inny rodzaj miłości nie ten romantyczny. Raz próbowałam z nim zerwać zawalona wlasnje myślami że to nie jest to, ale po kilku dniach do siebie wróciliśmy ponieważ bolało mnie, że jego obok nie było. Jeśli to jest miłość, to jaki rodzaj? Bo ta romantyczna chyba nie, nwm czy kogoś jeszcze zdołam pokochać tym rodzajem miłości.

Gość gość
Jest tu ktoś?

Gość gość
Pomocy

Gość gość
Jak mamy ci pomóc? Sama musisz zdecydować czy chcesz w to brnac czy nie. Jeśli ktoś ci się nie podoba tak naprawdę to nie sądzę że to przetrwa dłużej. Takie jest moje zdanie. Wygląd jest ważny w tym sensie że ktoś ci się musi podobać bez względu na to czy jest obiektywnie brzydki czy nie.